gewoon goed

Fijne site om doorheen te lopen als je mooie schoenen nodig hebt. Meestal zijn alle maten voorhanden, ook breedte maten zijn fijn. Het bestellen verloopt vlot, en de levering volgende dag maakt het áf. Bekende schoenen, bekende maat dus het past als gegoten. Gabor doet het weer goed deze winter.

Super !

Super !

prima, denken mee en doen niet moeilijk

Snel en vakkundig

Boots waren snel geleverd, het retourneren van de boots netjes verwerkt, aanmelden via de website ging vlekkeloos. Retour snel verwerkt, alles netjes via mail gecommuniceerd. En het geld weer snel op je rekening gestort. Ik ga zeker een keer in de store kijken, fijne schoenen en leuke boots.

Mooi product en supersnel geleverd

Ik kon heel makkelijk op de site de gewenste informatie vinden en de laarsjes worden supersnel geleverd.

Gabor: prachtige producten, mooie materialen, goed gemaakt.

Altijd weer een feest om in een Gabor-winkel te komen. Niet moeilijk om een mooie schoen te vinden, die goed past. De persoonlijke en geduldige hulp bij het passen is geweldig. Kortom: mijn favoriete schoenenwinkel!

altijd tevreden over de service

vlugge levering en mooi materiaal

Mooie enkellaarzen..

Snelle levering. Fijne website.

Heel betrouwbaar en vlot.

Al meerdere online bestellingen gedaan vanuit België. Steeds correct geleverd en bovendien onverwacht snel. Top! Het merk, de leest ken ik, degelijke kwaliteit. Schoenmaten wijken niet af. Duidelijke en juiste info over toepasselijke breedte. Ik ben fan!

prima schoenen

de schoenen vallen iets wijder dan gedacht, maar zitten goed

Kantvriendelijk en behulpzaam, duidelijk en goed georganiseerd.

Ik kwam in de winkel in den Bosch en kon niet goed kiezen tussen twee paar. De verkoopster was heel geduldig. Ik heb uiteindelijk twee paar gekocht, waarvan een paar niet in de juiste kleur in de winkel op voorraad was. De verkoopster heeft ter plekke de schoenen via de website besteld en deze zijn een paar dagen later al bezorgd. Prima geregeld dus

Uitstekende ervaring

Heel goed en zeer vriendelijk geholpen door medewerkster in de Gabor-winkel in de Venestraat Den Haag (zondag 29-10-23) die de schoenen on line besteld heeft in de juiste maat. Schoenen op afgesproken dat om bezorgd en bevallen uitstekend.

Mooi overzicht

Het is makkelijk zoeken op maat, op kleur en op materiaal. Ruim aanbod van type schoen of laars. Ik draag met heel veel plezier al jaren van jullie merk Gabor

Gabor schoenen zitten mij altijd weer als gegoten.

Mooie kwaliteit. Valt nooit tegen.

Ongelooflijk vlotte service.

Blij verrast dat toen ik mijn schoenen uitzocht en deze niet op voorraad bleken te zijn, ik twee dagen later de voordeur open deed en een enthousiaste bezorger trof met mijn nieuwe schoenen !

uitstekend!

Verzorgde levering. Geen lange wachttijden voor de levering plaatsvind.

Heel fijne webshop

De website geeft duidelijke informatie. Bestelproces is makkelijk en als de schoenen niet goed zitten, is retourneren ook geen probleem. Ik koop mijn favoriete schoenenmerk Gabor vaak hier.

Snel en goed geleverde sneackers

Rollingsoft sneakers gezien in de winkel, helaas was mijn maat daar niet maar wel on line. Dus besteld en ontvangen. Ben er erg blij mee. Lopig heerlijk en zien er sportief uit.

Supergoed

Mijn ervaring met de Gaborstore is supergoed!! Ik heb enkellaarsjes besteld, 2 dagen later zijn ze bezorgd. Helaas waren ze net te groot. Gelukkig waren ze er nog in een halve maat kleiner. De 1e bestelling retour, de 2e bestelling gedaan. 2 dagen later kwam de 2e bestelling en deze maat was perfect. Ondertussen kreeg ik een melding dat de retourbestelling goed was aangekomen, het geld werd ook binnen 2 dagen weer teruggestort. Korting, ik ben heel positief over hoe alles is gegaan!!

Super laarsjes, snelle levering

Koop altijd Gabor, goede pasvorm. Ik beveel de Gaborstore aan.

Prima webshop, zeer tevreden. Makkelijk te bestellen, snelle levering. Kortom prima.

Mooie laarsjes, snel geleverd

Duidelijke website met veel keuze, duidelijke omschrijving. Goede communicatie en snel geleverd. Blij met mooie laarsjes!

snel en goed

Snelle levering, goed verpakt en top product.

Kwaliteit met de hoofdletter K

Schoenen van Gabor hebben een prima pasvorm. Welke soort schoenen ik ook koop: altijd topkwaliteit. Loopt soepel en prettig.

Prima pasvorm en snel geleverd

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch