Mijn Gabors zijn een schot in de roos!

Wat een keuze in het merk, Voor iedereen wat wils, Na 2 dagen al ontvangen, De pasvorm en de maat is geweldig, Mijn Gabors zijn een schot in de roos, zo blij!

Om te bestellen prima geregeld. Bezorgen slecht

Het bestellen was top geregeld en een goede communicatie kwa mail. Bezorgen was een drama aangegeven dat ik vrijdag overdag bezorgd wilde hebben dacht prima dat is goed kreeg de dag zelf te zien bij mail dat me tijd gewijzigd was van 10 tot 15.00 naar 11.30 tot 16.30 ik oké prima. Moest wel weg na 18,00 dacht geen probleem dan is het al bezorgd maar niks was minder waar niemand gezien. Toen ik in de avond rond twee uur in de nacht thuis kwam lag pakket voor me deur in de regen. Gelukkig had niemand het mee genomen maar was wel boos. Voor het zelfde geld kwam ik niet thuis. Maar laarzen waren gelukkig niet helemaal nat dus wel een aandachtspunt gr

Supersnelle levering en verwerking van retourzendingen

Heerlijk comfortabele schoenen

De schoenen zitten meteen erg lekker! Goede pasvorm en comfortabel

Duidelijke site en snelle bezorging

Ik ben zeer tevreden over Gaborstore, via site heb ik meer keuze dan in shop ivm mijn maat 43 Duidelijke site, levering goed te volgen en snel in huis.. top geregeld

Snelle verzending.

Hele goed passende enkellaarsjes.

Ben blij met de enkellaarsjes omdat ik steunzolen draag. Het is altijd weer zoeken om perfecte schoenen. Bij Gabor schoenen lukt dat heel goed. Ook tevreden over de snelle levering.

Ik ben vriendelijk en met kennis van zaken geholpen aan opnieuw een paar heerlijke schoenen!

Vriendelijke verkoopster, heel competent; de kleur die ik wilde, was in de winkel niet op voorraad dus kon die besteld worden; zo fijn dat er dan niet geprobeerd wordt je iets te verkopen wat je niet wilt! Ik ging echt vrolijk de winkel uit.

Gabor loopt al 40 jaar met mij mee

Kwaliteit, comfort en voor elke gelegenheid

Met Gabor een stap vooruit

Wij zijn in de Gaborstore te Alkmaar heel netjes door een hele geduldige en vakbekwame verkoopmedewerkster geholpen en gingen met een geslaagde aankoop de deur uit.

Correcte levering

Snelle bezorging

Duidelijk website en tevens snelle bezorging, op de afgesproken tijden. Ook goed verpakt

Goede service fijn personeel

Schoenen hadden ze niet meer in mijn maat en keurig binnen 2 dagen thuis gestuurd gekregen.Helaas beschadigd, gebeld maar niet op voorraad maar zonder gezeur en zeer vriendelijk binnen twee dagen in filaal Utrecht op kunnen halen( ze hadden ze uit andere plaats laten komen) top service

Goede snelle service

Snelle levering, alleen jammer dat de laarsjes eerder zijn bezorgd als ik had aangegeven. Nu stonden ze een dag eerder bij de voordeur. Ik was die dag van 9.00 tot 23.00 uur niet thuis. De bezorger had ze gewoon bij de voordeur gezet. Heb het al aan de bezorgdienst doorgegeven dat dit echt niet kan.

Snelle levering en top veroakt

Zeer positiet

Gabor schoenen zijn geweldig

Schoenen in s,Hertogenbosch gekocht maar waren niet op voorraad. Paar dagen binnen gekregen prima service en Gabor schoen en of laarzen zijn geweldig. Zitten/ lopen als pantoffels. In 1 woord fantastisch

Perfecte combinatie comfort/trendy.

Vind het aanbod van Gabor een perfecte combinatie tussen comfort en mode aan een schappelijke prijs. Gemakkelijk te bestellen, goed gedocumenteerde site en snelle levering.

Snelle levering van de prachtige paarse laarsjes. Zitten en lopen heerlijk!

Uitstekend geholpen

Ik ben super geholpen. Ze was meedenkend, maar ook niet opdringerig. Ze holp me goed, omdat de maat er niet was om ze dan op te laten sturen. Andere kleur laten passen, zodat ik het zeker wist. Gewoon uitleg gegeven over de schoenen en niet opdringerig om dan toch ook nog een spuitbus te kopen. Ik was zeer tevreden.

Snelle levering duidelijke informatie

Website duidelijk. Snelle levering en niet teveel mail eromheen. Ik ben blij! Gabor sowieso een top merk met fijne pasvorm en comfort.

Prachtige laarsjes in perfecte maat met goed voetbed

De bestelling ging gemakkelijk, de zending kwam goed aangekondigd en de verrassing was groot dat de laarsjes echt zo waren als afgebeeld en dat ze fantastisch aan mijn voeten pasten. Top produkt waar ik heel blij van wordt.

Fijne schoenen. Snelle levering.

Zitten altijd comfortabel. Gaan lang mee.

Snelle keurige verpakking en erge mooie laarsjes

Aanrader snel goede kwaliteit. Zeker n volgende keer weer bij Gabor n bestelling doen. Groetjes MarijkeHaring

Snel besteld en snel geleverd. Top

Hele goede pasvorm, snelle levering.

Al mijn schoenen zijn van Gabor. Altijd goede pasvorm en leuke modellen.ook zeer geschikt voor mijn zooltjes.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch