Uitstekende service

Na bestelling snel geleverd.

Uitstekend!

Werkelijk supersnelle levering. Ik houd de schoenen graag want ik vind ze prachtig én uit ervaring weet ik dat je geen fijnere kunt hebben dan jullie “rollingsoft” modellen. Echt super!!! Maar, ik weet ook dat de service nog steeds goed is bij ruilen of retourneren. 5 sterren dus!

Toplaarsjes

Ik ben altijd blij met mijn aankoop van jullie

Mooie kwaliteit.

Fijne pasvorm en mooie kwaliteit

Bestelling geplaatst en…hoppa daar waren mijn mooie laarzen al!

SUPER!!!

Ik vind de schoenen van gabor echt hele chique en elegante modellen hebben. Ze hebben voor elke type vrouw een schoen die fantastisch zit. Van hoge chique laarzen voor onder een jurk of enkellaarsjes voor een bikersoutfit! Al met al echt voor ieder wat wils! Ik heb nu 4 paar schoenen en vind ze echt heerlijk en mooi zitten en dan met kers op de taart. Ze lopen fantastisch! Spijt ga je dus niet krijgen! En dat voor iemand die echt nooit slaagt voor schoenen omdat ze een te brede voet heeft.

Goeie schoen

Ik koop nu voor de 4e keer Gabor schoenen en ik ben altijd tevreden. Zitten lekker, leuke print en ze lopen goddelijk!

hoge kwaliteit

super mooie artikelen ( beetje duur maar mag) excellente kwaliteit, Snel bezorgd ( werking samen met BPost= succes)

Super fijne sneakers

Verleden week nachtblauw sneakers Rolling Soft gekocht. Goede pasvorm, lopen heerlijk vanaf eerste moment. Zou ermee kunnen slapen!

Fijne winkel en mooie schoenen

Doordat ik een lastige schoenmaat heb (maat 43, vrouw), is het best lastig om schoenen te vinden. Gelukkig heeft Gabor damesschoenen in grotere maten en ook nog eens van goede kwaliteit! Super blij mee!

Snelle perfecte aflevering van kwaliteitscontrole product

Schoenen zijn snel en goed verpakt bezorgd. Blij mee omdat ik deze schoen waarnaar ik op zoek was niet zag in de winkel. Koop nooit online maar blij dat ik het gedaan heb.

Rollingsoft valt helaas tegen

Mijn favoriete schoenen hebben de hoovercraft zool. Aangezien die uit de roulatie lijkt te zijn, behalve voor enkele muiltjes nog, besloot ik Rolling soft schoenen uit te proberen. Helaas vonden mijn gewrichten dat niks, veel te bouncy en kreeg alleen al door het testen de rest van de dag pijn. Dus weer terug gestuurd, nu nog wachten op creditatie. Gelukkig kan dat probleemloos. Service is dus prima, product helaas niet voor mij.

Gelukkig

Prachtige uitvoering. Perfecte pasvorm. Goede info

Duidelijke site, snelle levering en mooie producten

Fijne site maar jammer dat je niet meer achteraf kunt betalen of in termijnen via Klarna.

Snel en goed.

Kleuren in de folder op het internet komen overeen met de bestelde schoenen. De maat is perfect. Prima pasvorm.

Snelle behandeling, ook van retouren

Snelle behandeling, ook van retouren

Geweldige snelle levering.

Heel blij met mijn schoenen, prachtige uitstraling en ze zitten geweldig stevig en zijn elegant.

Altijd fantastische schoenen van gabor gehad

Geweldig en ook nog halve maten

Prima geholpen

Het is prettig om in deze wikel rustig rond te kunnen kijken. Niet meteen iemand die meteen vraagt wat ik wil. Goede sfeer en klantvriendelijk dus.

Uitermate snelle levering

Goed verzorgd pakket keurige kaart erbij, en de schoenen van Gabor zijn altijd van zeer goede kwaliteit en prettige pasvorm

Wat een geweldige schoenen!

Allereerst een mooie website waar je goed kan vinden wat je hebben wil. Het uitzoeken was makkelijk. De betaling ging probleemloos en zelfs een snelle levering! Maar vooral een paar mooie schoenen die onwijs lekker zitten! TOP dus!

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en ook over de snelle 2e levering nadat de maat niet goed was.

Geweldige padform

Snel bezorgd en super fijne schoenen

Goede afwikkeling van de bestelling

Omschrijving product klopt Netjes verzonden en bezorgd Product is wat ik er van verwachtte Ben tevreden

Verzorgd

Goede service en uitstekende kwaliteit

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch