Beeldig mooie sneakers!

Het mooie donkerblauwe leder in combinatie met de witte veters en zolen vind ik prachtig. Daarbij zitten de sneakers heerlijk en kan ik makkelijk de inlegzolen vervangen door mijn steunzolen. Het is het model sneaker waar ik het meest van hou en ik vind ze heel elegant. Ik ga er erg van genieten!

Ik draag al jaren Gabor. Perfect!

Ondanks dat ik bestelling heb geretouneerd bestel ik een volgende wederom bij Gabor. Vanwege voetproblemen was ik op zoek naar K wijdte maar omdat de schoen te mooi was toch geprobeerd in een maat groter. Helaas. Nu heb ik wel elders een k wijdte gevonden. Deze zijn schaars. Deze schoen met de k wijdte zitten als gegoten. Op de Gabor site staan mooie laarsjes die ik binnenkort ga bestellen.

Fijne pasvorm

Fijne enkellaars met een prima pasvorm!

Heerlijke sneakers! Ik loop op steunzolen en dit is een prima match met deze goudkleurige sneakers. Zo goed dat ik een derde paar heb aan geschaft! 2 x goud en 1 x wit.

Nvt

Prachtige schoenen

Ik ben elke keer weer verrast door de snelle bezorging, de geweldige pasvorm van de schoenen en de service.

kwaliteit voorop!

Voornamelijk ervaring met de Gaborwinkel in Deventer. Prima medewerkers, altijd plezierig om daar te zijn. Maar jammer, stopte.

Ik heb de schoenen online besteld maar ze waren te klein, de winkel in Enschede gebeld en kon ze daar gelijk omruilen voor een andere maat. Top service

Fijn contact

Hele fijne schoenen

Ik heb altijd gabor schoenen Rollingsoft ook erg fijn enkellaarsjes Sneakers Hele fijne pasvorm mooie kwaliteit

Snel en mooie levering!

Super, altijd heerlijk zittende schoenen!

Zoals ik gewoon ben van Gabor zitten de schoenen echt fantastisch Wat ik heel goed vind is dat er bij deze sneakers een extra paar veters bij zitten zodat je kan verwisselen.

Deze bestelling was mijn eerste keer

Super goed

Zoals altijd tevreden

Ik bestel regelmatig schoenen bij jullie en steeds tevreden,bij telefonisch contact word ik altijd correct geholpen.Ik maak ook steeds reclame voor jullie bedrijf.

Snelle levering, fijne schoenen

Ik vond de gympen met panterprint prachtig en in de winkels hier waren ze niet te koop Via Gaborstore had ik ze zo in huis en ze lopen fijn

Super snel, snel geleverd, site is ook duidelijk en gemakkelijk

Snelle levering van het juiste product, gemakkelijke, duidelijke site, Gabor ga zo door!

Goede site en goede info

Site is duidelijk. Info klopt Tevreden met hoe het binnen kwam.

Geen probleem met het retourneren van de sneakers, ondanks dat ik een dag te laat was.

Gabor zit goed, staat goed, kortom een goede keus

Met schoenen van Gabor sta ik stevig op aarde.

Altijd passend, goede kwaliteit en mooi vormgegeven!

Heel goed geholpen

De winkelverkoopster was vriendelijk. Dacht mee en kwam zelf snel met een oplossing. Super!!!

Binnen 24 uur werden de schoenen geleverd . Netjes in een schoenendoos .

Ik loop al jaren op gabor schoenen en die bevallen me het beste. Heb moeilijke voeten, artrose en krijg goede adviezen.

Snelle levering en goede service

Geweldige schoenen, topkwaliteit en ook fijn dat Gabor ook schoenmaten heeft voor dames met maat 43.

Super snelle levering

Uitgebreid assortiment snelle levering Jammer dat er hier in de buurt geen winkel is. Maar waarschijnlijk is online meer keuze

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch