Snelle service en altijd fijne schoenen!

Vlotte levering van de enkellaarsjes die een prima pasvorm hebben en er modieus uitzien. Blij mee!

Ik vertrouw op Gabor

Gabor is een van de weinige merken die ik voldoende vertrouw om online aankopen te doen. De pasvorm is constant, de kwaliteit ook.

Altijd fijne schoenen

Draag al jaren Gabor en koop deze ook vaak online. Zo kan ik precies zien of ik de juiste leest heb en uit welke schoenen ik kan kiezen. Meestal heb ik ze de volgende dag al in huis!

Supersnel en kwaliteit

De ene dag besteld..de volgende dag al geleverd. Kwaliteit en snelheid een dikje 10!

Positief

Snel bestelde geleverd, product geheel naar wens

Mooie laarzen die lekker zitten!

Ik ben ze nog aan het inlopen. Volgens mij komt het helemaal goed.

Uiterst klantvriendelijk

Het is mij twee keer gebeurd dat ik bij na aanmelding retour geen code kreeg. Ligt misschien aan mijn mailadres of pc. Eerst belde ik en tweede x mailde ik en onmiddellijk respons, snel en accuraat aan een code geholpen. Fijn

Hele fijn en stevig model en van prettig matriaal

Ik heen een model waar ik de zomer en winter uitvoering van koop. Het geschikt voor bredere voet en heeft een neutrale uitstraling. Ik zoek nu nog een uitvoering in zwart, ook met zwarte zool. Is dat mogelijk?

Leuke schoenen

Een vlotte afhandeling van mijn bestelling

Ik heb via de site een bestelling geplaatst. Deze werd snel afgehandeld en de schoenen voldoen aan de verwachting.

Helaas niet tevreden over pasvorm, wel over service

Mooie laarzen gekocht, maar pasten mij helaas niet goed. Retourproces verliep heel gemakkelijk, afgeven bij DHL en kort daarna werd het bedrag teruggestort. Erg tevreden over deze snelle en goede service!

Fantastische laarsjes en super snel geleverd

Fantastische laarsjes en wijdte F best fitting is de perfecte maat. Ze zitten geweldig, aantrekken en meteen de hele dag comfortabel op lopen. Ook nog binnen 24 uur geleverd. Top!

Supervlot aankoopproces

Gabor is een merk waarbij ik zonder passen de juiste maat heb. Website werkt vlot, vlotte verzending en duidelijke communicatie. Puntje van kritiek; Hoewel ik aanduidde geen marketing communicatie willen ontvangen krijg ik die toch in mijn mailbox. Dat vind ik wel vervelend

Mooie strakke laars zonder toeters en bellen!!!

Wat 'n mooie laars! Zocht er al langer naar. Altijd worden er gespen of andere versiersels gebruikt, dat is vaak teveel van het goede. Zou dit type laars ook wel in donkerblauw of lakleer willen aanschaffen........

Vlotte service. Mooie overzichtelijke, duidelijke site per artikel goede uitleg

Vlotte service voir levering Duidelijke site met goede uitleg per rtikel.

Fijne leren schoenen.

Fijne schoenen om te dragen !

Vlotte bestellingen, vlotte levering!

Koop al jaren het merk Gabor Mooie producten Gaan lang mee En goede prijzen!! Echt een aanrader

Te hard leer

Jammer van de oncomfortabele schoen! Gewoonlijk zitten Gabor schoenen gemakkelijk

Gabor schoeen zitten altijd goed

Heb in verleden ook laarsjes gehad van Gabor en ben nog steeds blij met deze laarsjes.

Zoals altijd top pasvorm en kwaliteit

Top zoals altijd

Beschrijving en fotos van de laars zijn behulpzaam bij het maken van de beslissing. Snel geleverd.

Naar wens

Gabor geeft me een comfortabele schoen. Altijd tevreden

Ik ben natuurlijk al heel lang fan van Gabor schoenen, zitten altijd perfect. Ik had sneakers besteld en de volgende dag waren ze al geleverd, ik ben blij….

Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de schoenen.

Schoenen zitten superlekker. Geen last meer van hallux valgus.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch