Topmerk voor mijn voeten

Al jarenlang is Gabor het merk voor mijn voeten,altijd hippe modellen, zij het nu sandalen , sneakers of enkellaarsjes zijn...kortom een tevreden Gabor klant...

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

De uitgekozen schoenen waren makkelijk te bestellen, betalen en werden snel geleverd. Helaas waren ze niet naar wens en ging de retourzending tot zoverre eenvoudig. De terugbetaling moet nog plaats vinden. Maar daar heb ik vertrouwen in na dit voorgaande proces dat vlekkeloos verliep

Uitstekend.

Snelle levering, prima verpakt.

Perfect schoeisel en ontvangen...zoals aangegeven stond!

Prachtige producten....perfecte versturing.... Soms koop ik in de winkel......maar via de Webshop....ook prima.!

In Amsterdam uitstekend geholpen

Een verkoopster in het Amsterdamse filiaal heeft mijn probleem serieus genomen en een oplossing gevonden. Veel dank voor uw tijd en hulp, Top!! Een minpuntje voor de klantenservice die slecht bereikbaar is!! In de middag meerdere keren gebeld, maar steeds kreeg ik een melding te horen dat het te druk is en vervolgens wordt de verbinding verbroken.

Snel en fantastische

Ik heb een aantal schoenen besteld. Waren snel geleverd. Ik zou Gabor zeker aanraden. Vooral als je een vrouw bent met grotere schoenmaat (43) als ik. Schoenen zitten lekker en pasvorm zit goed. In de meeste schoenen is het ook goed mogelijk voor de steunzolen. Erg blij mee!!

Goede communicatie en snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen.

Goede service, mooie producten, snelle levering

Goede service, mooie producten, snelle levering

Vlotte bestelling en vlugge levering

Mijn keuze vlot gemaakt en rekening gehouden met opmerking juiste maat gekozen. Na 2 dagen geleverd. Top!

Super coole laarzen

Mooie modieuze laarsjes in panter print. Lopen heerlijk en staan bijna overal onder. Heel blij mee, Gabor een fijn merk met een goede leest.

De bestelling kwam super snel en ging precies zoals in de mail werd gemeld.

De site was duidelijk, het ging snel. Geen oneindige zoek opdrachten. Na de bestelling neteen ern duidelijke mail. Keuze gemaskt voor een afhaaladres. Daar werd de bestelling vlot gebracht. En niet geheel onbelangrijk, het bestelde zat in het pakket. Dus hier een tevreden klant, trouwens de enige schoenen waarbij ik niet meteen blaren krijg.

Helemaal prima!

Snelle levering! Mooie producten! Ben al jaren fan van Gabor.

Wat ik in de winkel niet kon vinden, vond ik hier!

Heel veel keuze,snelle afhandeling

Geweldige pasvorm en goede service

Gisteren de hele dag in A’dam gelopen op mijn nieuwe laarsjes. Nergens last van. Ze lopen als pantoffels, net wat ik gewoon ben van gabor schoenen. Top ga zo door. Met vriendelijke groet, Tonny Fey

Goede en snelle levering.

Snelle levering van de schoenen. Kwaliteit is altijd goed.

Top, perfect kan niet beter. Doe zo verder!

Geen beter schoeisel dan Gabor schoenen

Niets beters voor je voeten dan Gabor! Geen zere voeten en toch uren kunnen lopen. En het ziet er nog leuk uit ook! Kortom vtop!!

Gewoon top!

Mooie collectie, super pasvorm, prijs kwaliteit is ook top en snel geleverd

Mooie enkellaarsjes

Ook deze keer weer mooie en lekker zittende enkellaarsjes. Pasvorm is prima zoals altijd perfect.

Goede wijn ...

Snelle levering, zeer goed verpakt.

Goede afwikkeling van bestelling echter geen factuur ontvangen graag alsnog sturen.

Snelle en goede afwikkeling van onze bestelling echter tot op heden nog geen factuur ontvangen.

Perfecte pasvorm en kwaliteit.

Ik draag al decennia lang Gabor schoenen. Uitneembare voetbedden bieden voldoende ruimte aan op maat gemaakte podologische zolen. Uitstekende kwaliteit! Snelle bezorging.

Topervaring

Ik werd zo enorm goed geholpen in de winkel. Mijn laarsjes hadden ze niet meer op voorraad, maar konden direct besteld worden en werden naar het huisadres verstuurd. Ik had mijn oude suede gaborlaarzen aan en toen de verkoopster ze zag, gaf ze mij zulke fantastische tips om ze weer als nieuw te laten lijken. Ik was eerst was sceptisch en dacht dat het een verkooppraatje was, maar ze klonk zo overtuigend dat ik de fles met verzorgingsspray heb gekocht. En het resultaat is echt vetbluffend!! Dankzij de waardevolle tips heb ik nu 2 paar prachtige Gaborlaarzen! Dat is verkopen, als je zelfs over de schoenen die je aanhebt nog tips meekrijgt!!!

Altijd goed

Mooie laarsjes en schoenen draag ik al jaren van Gabor

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch