Snelle verzending

Overzichtelijk site. Duidelijke foto's. Daardoor kon ik goed zien wat ik wilde. En klopte tien ik de laarsjes in huis had

Prima produkt en service

Schoenen waren te groot en een paar was beschadigd. Geen probleem, geretourneerd en snel geld terug. Nieuw paar bevalt erg goed.

Prima en snelle levering

zoals altijd vlot en snel

Heel gemakkelijk om te bestellen, steeds snel verzonden. Kan deze site aan iedereen aanraden. Ook klantendienst is top.

Mijn bestelde groene enkellaarsjes voldoen perfect aan mijn verwachtingen. Daarenboven kon ik ze al 2 dagen later ontvangen!

Tevreden

Na aanraden van mijn orthopeed schoenen gekocht bij Gabor. Daar heb ik zeker geen spijt van en koop nog steeds bij Gabor. Goede voetbed en leuke schoenen. Mijn voeten zijn erg blij. Het is jammer dat de winkel in Rotterdam er niet meer is.

Mooie laarsjes,ze passen prima en zitten geweldig.

Precies wat ik verwachtte

Zoals altijd. De laarsjes voldoen precies aan mijn verwachtingen. Correcte en vlotte afhandeling. Een zeer tevreden klant.

Superservice

Duidelijk en snel

Duidelijke website. Overzichtelijk. Snelle levering

Snelle levering en mooie laarsjes

Leuke laarsjes waarbij de zool uitneembaar is. Goede kwaliteit, website overzichtelijk en snellle levering

De laarsjes zijn prachtig, zitten heerlijk en de bestelling verliep heel snel.

mooie schoenen

Gabor is mijn schoen. ik hoef niet te passen.kan meteen de hele dag lopen.zelfs met een hakje. Altijd kopen..dank je

Fijn bedrijf!

Ik had een vraag via klantenservice. Kreeg een gezellige vrouw aan de lijn. Ik werd goed geholpen door haar. Ze nam alle tijd voor mij!

Modieus, comfortabele schoenen

Elk seizoen weer een mooie nieuwe collectie om blij van te worden. Goede kwaliteit voor een goede rijs en schoenen die altijd lekker zitten

Zeer snelle levering ben erg tevreden!

Mooie laarzen zitten perfect!

Ik weet mijn maat in de gaborschoen en uit ervaring weet ik ook dat gabor schoenen prettig zitten. Ik bestelde op vrijdag en kon uit een aantal bezorgdagen kiezen na het weekend. Tot mijn verrassing zag ik zaterdagochtend al een mail, dat ze die zaterdag nog bezorgt werden.

Mooie schoenen

Rolling soft voor heerlijk lopen

Prima kwaliteit en prijs

Door de halve maten altijd goed passend. Ook de breedte maten zijn heel fijn en de zachtheid van het leer is heerlijk voor de voeten.

Vlot verloop van mijn bestelling, top laarsjes gekocht

Snelle levering. Goede kwaliteit schoen!

Zoals altijd top!

Al meerdere keren schoenen van via de site besteld, mooie kwaliteit schoenen voor een eerlijk bedrag. Elk seizoen iets leuks te vinden. Of je nu voor een sportieve sneaker gaat, een stoere laars of een laars met een mooie hak, bij Gabor is altijd iets passend te vinden.

Gemakkelijke bestelling. Overzichtelijke website.

Vlotte bestelling. Snelle levering. Eenmaal je de juiste maat hebt passen je schoenen altijd perfect. Goede communicatie via mail. Kortom je komt er nooit ******en uit.

Uitstekend geholpen in alle opzichten.

Geweldig goed en vriendelijk geholpen. Ook de service is uitstekend! Verkopers doen heel erg hun best om het naar je zin te maken terwijl zij je tot niets verplichten. Heel fijne sfeer! Zeker klantbindend.

Stad en land afgelopen en dan ….. eindelijk met een Big smile naar huis

Omdat ik zooltjes heb en geen hakken meer kan dragen is het heel moeilijk om een beetje vrouwelijke en elegante laars te vinden. Gabor is een van de weinige merken waar bij bijna alle laarzen de binnenzool uit kan. Daarbij is Gabor dan ook nog betaalbaar heeft een fijne pasvorm én is van heel goede kwaliteit

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch