Snel "geshopt"

Draag bijna altijd Gabor. Kon in de winkels niet vinden wat ik zocht, gelukkig wel online. Pas graag een en ander in de winkel, dus wel spannend wat er "uit de doos" komt. Dus een tevreden klant!

Alles naar wens

Snelle levering zonder problemen en de schoenen bevallen (net als altijd) heel goed.

Terugbetaling duurt erg lang.

Schoenen ontvangen door de winkel, dagen later nog geen terugbetaling.

Makkelijk besteld en snel in huis

Eenvoudig op de website schoenen besteld en de dag erop al in huis

Fantastisch!

Heb laarsjes besteld die ik al eerder heb gehad en die mij zeer goed bevielen. Besteld en supersnel ontvangen. Kon zelf uitkiezen wanneer de bezorging mij uitkwam. Ben zeer tevreden zowel over de laarsjes als over de verwerking en aflevering van mijn besteling. Super.

Wat een mooie laarsjes!

Snelle levering van leuke laarsjes. Goede pasvorm en wat een mooie paarse kleur.

Mooie snelle levering en goede collectie.

Ruime keuze ook in extra breedte maat

Gabor schoenen zitten direct fijn. Ik heb brede voeten wat de keuze flink beperkt maar bij Gabor kan ik kiezen uit verschillende modellen. De schoenen zijn van een hoge kwaliteit.

Snelle levering, alles netjes in orde

De snelle levering viel mij op. Alles was netjes in orde. De webshop is overzichtelijk en werkt uitstekend.

Vriendelijk personeel hebben mij goed geholpen ook dat de schoenen thuis werden bezorgd.mieke v d bo

Gezellige winkel in Arnhem,ook de thuis bezorging is goed gegaan.

Bestel wel meer schoenen , sneakers of laarsjes bij jullie, altijd heel tevreden. Dus ik zou zeggen ga zo door met dit mooie merk.

altijd geweldig

Gabor past altijd, zit geweldig en de aflevering is altijd even efficient. ik vaar hier blind op en ben nooit teleurgesteld. dank dus

Kwaliteit, mooie materialen, moderne ontwerpen, snelle service!

Ik draag alleen Gabor schoenen; Top merk!

Altijd goede kwaliteit en altijd in een zorgvuldig verzonden pakket

De kwaliteit en de maat is altijd goed. De schoenen worden altijd zorgvuldig en netjes verpakt verzonden. De administratieve afhandeling verloopt altijd vlekkeloos. Chapeau!

Heel goed verpakt en snel in huis

Sinds mijn "Gaborwinkel" is gesloten koop ik mijn schoenen rechtstreeks via de Gaborsite. Hele goede en fijne schoenen, ik ben nog nooit teleurgesteld omdat de maat steeds klopt

Ook al was mijn aankoop niet wat ik er van gehoopt had( product was te groot) was het retourneren en verder af handelen helemaal prima. Snel en accuraat en goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Niet alleen het leveren van een prima product, maar ook de “nazorg” kenmerkt voor mij wel een goed bedrijf en daar hoort Gabor zeker bij.

Overzichtelijke site met duidelijke foto’s

Laarzen besteld via de webshop en had ze binnen 48 uur in huis. Maat klopt perfect en ze lopen fantastisch!

Super!!

Ik ben heel blij met m’n nieuwe Gabor sneakers. Wat een fijne website hebben jullie ik ga niet meer in de winkel kopen deze website is perfect. Super snelle levering. Ben echt heel blij met jullie!! Echt een aanrader!!

Perfekt

Koop altijd schoenen van gabor voor mij zijn het toppers

Uitstekende service

Na bestelling, goed op de hoogte gehouden

Snel de correcte bestelling ontvangen

Mooie schoenen, zitten heerlijk. Eindelijk ook nog eens hippe schoenen voor inlegzolen.

Supersnel geleverde kwaliteitsschoenen

Snelle levering Makkelijk retourneren (meerdere maten besteld) Super kwaliteit Fijn merk voor smalle, gewone en brede voeten!

Helemaal goed

Goede website, snelle levering

Bestelling geplaatst en na 2 dagen de schoenen al ontvangen. Dus prima . Schoen voldoen volledig aan mijn verwachting.

Duidelijke site, veel keuze en snelle levering. En uiteraard top schoenen!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch