Snelle levering en uitstekende service!

Na bestellen van een paar prachtige laarsjes toch een halve en hele maat groter besteld. Ze zijn voor de bruiloft van onze dochter en moeten dus direct goed zitten! Dit was allemaal zeer snel geregeld. Top service! Echt zoals je van gabor gewend bent! Hartelijk bedankt!!

Fijne modieuze schoenen met uitstekende pasvorm

Vlotte levering en probleemloos retourneren

Heel tevreden

Zo blij met gabor eindelijk sneakers gevonden die echt heerlijk lopen! Goede service en afhandeling, en nog meerdere schoenen in het vooruitzicht!

Omdat de sandalen te smal waren en terug heb moeten sturen, is alles netjes afgewerkt. Ik vond het wel jammer dat ik naar de bibliotheek moest om een retourticket uit te printen want ik heb zelf geen printer.

Fantastische schoenen

Goede pasvorm dn tol modellen

Blijft voor mij de perfecte schoen

Bezorging prima, terugsturen indien nodig ook. Meestal niet nodig want dan zit de schoen meteen perfect! Gabor is mijn favoriete schoenmerk!

Een heel goede kwaliteit van het merk Gabor. Snel besteld en heel vlug in huis. Prachtige en zeer goed zittende schoen.

Altijd Gabor !

Sinds jaren ben ik verknocht aan Gabor schoenen. Ik duld geen ander merk meer… Gabor forever !

Goede service, snelle levering

Zie hierboven, een punt van kritiek: de schoenen kwamen in drie verschillende dozen binnen Dit is niet ergonomisch en niet milieubewust

Fijne schoenen voor een fijne prijs

Was al bekend met de schoenen van Gabor en nu in de uitverkoop weer twee fantastische schoenen gescoord. Ben er blij mee

Heerlijk op te lopen

Gaborschoenen blijven mooi en lopen op de schoenen blijft prima ,ook als ze ouder zijn

Mooie schoenen, goede pasvorm

Onlangs een paar mooie luxueuze slippers gekocht (die waren afgeprijsd). Altijd prettige pasvorm. Online bestelling wordt keurig netjes geleverd! Op deze manier al enkele keren Gabor schoeisel besteld. Kortom; Zeer tevreden klant!!

Zo als het zou moeten gaan!!

Mooi duidelijk allemaal om te bestellen gevolgd door correcte, snelle en probleemloze levering. Dat is zoals het zou moeten gaan en gelukkig gebeurt dat dus ook.

Netjes geregeld en afgehandeld super

Gaborstore doet wat ze zeggen . Ik had 3 paar gekocht. Waarvan 1 paar helaas te klein was. Deze heb ik terug gestuurd. En een paar dagen later stond het geld netjes op mijn rekening Perfect ga zo door

Snel, goed en vertrouwd !

Lekker makkelijk de juiste maat, kleur en altijd vertrouwd. Gewoon Top.

Vriendelijk geolpen

Goede geholpen in de winkel door de medewerkster ern keurig de schoenen op gestuurd

supersnelle levering van prachtige schoenen

de bestelde schoenen werden zeer snel geleverd en voldoen aan mijn verwachting!

Vlotte bestelling en goed op de hoogte gehouden door de mail.

Heerlijke schoenen, perfecte bezorging.

Al jaren schoenen van Gabor. Lopen als 'pantoffels'. Snel gevonden wat ik zocht, goede website en perfecte bezorging bij een service - punt.

Prima geen opmerkingen.

Ik loop naar de hemel met gemak

Wat heerlijk voor mij een uit,omst. Helaas maat 43 door een operatie. En nu bestellen en ik loop gelijk weg zonder problemen top kwaliteit en super zitcomfort voor mijn voeten. Ik ben super blij. En ben nog geen keer teleurgesteld. In de winkel nee uw maat is er niet bij. Of ze passen niet en zitten niet lekker. Nee nu op mijn gemak achter de pc schoenen bestellen en een paar dagen later blij lopen.

Weer zo'n fijn schoenenpaar van jullie

Zoals gewoonlijk weer een topschoen, waar ik ook mijn steunzolen in kan leggen. Pasvorm, heerlijk comfortabel en goed te onderhouden om er lang op te kunnen lopen

Altijd goed

Vis nog wel eens naast het net met maat 43. Graag nog meer daarvan! Verderfelijke tevreden Ben al zo blij met jullie grote maten

Super, Top, vlug, duidelijk

Zonder één probleem heb ik mijn bestelling in twee dagen mogen ontvangen. Online kopen bij Gabor een echte aanrader Thanks Solange

Gewoon goed!

Alles keurig netjes verzonden.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch