GOED!

Precies ontvangen wat ik besteld had, en op de datum dat ik de prachtige én comfortabele schoenen wilde! Goede service en uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Overzichtelijke website en snelle service

Mooie laarsjes die heerlijk lopen vanwege het zachte voetbed.

Als er iets is wordt het prima opgelost. Maar gaat eigenlijk altijd goed met bestellen en leveren.

Al jaren klant, al jaren tevreden.

Tevreden over bestellen, kwaliteit en service. Inloggen lukte pas niet maar de medewerkers denken net zo lang mee en zoeken net zo lang mee naar de oorzaak tot het lukt! Super!

Prima service!

Eén paar was beschikbaar in de winkel, het andere alleen nog online verkrijgbaar. De aardige dame in de winkel regelde beide paren online en die werden keurig op het gewenste tijdstip thuisbezorgd.

De schoenen voelen zacht aan mijn voeten!

Ik heb hele moeilijke voeten, Door polyneuropathie en doorgezakte voorvoeten loop ik heel moeilijk. De schoenen van Gabor maken het lopen dragelijk. Het is een weldaad voor mijn voeten.

Altijd direct een antwoord op mijn bestelllingng

Heb al vele malen schoenen gekocht bij Gabor, van Sneakers, tor laarsjes En sandalen, steeds een goed comfort en prijs kwaliteit super,

super

Ik wilde nieuwe sneakers, maar mijn maat was niet in de winkel voorradig. De verkoopster bestelde dus bij Gabor en vertelde dat als het niet goed paste (ik heb een dikkere linker voet) dat ik de veters losser kon maken en als het nog niet naar wens was de schoenen konden worden teruggebracht naar de winkel in Arnhem. Maar.....de schoenen zitten prima.

Lopen echt fantastisch!

Super service, sneakers gaan perfect. Mijn man is er heel tevreden mee.

Heel goede service!!

Allereerst wat ik heel prettig vond is dat ik kon bellen en vragen stellen en ik heel hartelijk te woord werd gestaan. De bestelling was snel binnen en retour heel gemakkelijk waarna ik het retourbedrag binnen 2 dagen had. Hier hoop ik zeker vaker gebruik van te gaan maken.

duidelijke omschrijvingen en 'op tijd ' geleverd

Bij Gabor bestel ik (bijna) al mijn schoenen. Ze zijn qua maat altijd goed, alleen niet altijd qua pasvorm maar dat is nooit n probleem. Ik kan ze altijd terug brengen bij de winkel in de stad en (eventueel) daar omruilen of 'achterlaten'

Mooi verpakt, zeer tevreden, super schoenen.

Super snelle goede levering, schoenen top kwaliteit!

Super snelle levering, schoenen zijn van top kwaliteit!

Schoenen comfortabel en mooi voor het oog.

Ruime keuze en voor ieder is er wel een mooi model schoen.

Snelle levering!

Ik had aangegeven dat ik de levering later wilde ontvangen aangezien ik niet thuis was. Maar het pakket werd de volgende dag afgeleverd bij de buren.

Voor het eerst besteld, was de volgende dag al binnen Laarzen pasten niet goed, makkelijk terug te sturen. Voor de rest nog geen ervaringen

Ik heb 2 paar instappers besteld en in twee verschillende leveringen gekregen. Netjes en optijd geleverd. Ben altijd tevreden over gabor. Ze zitten goed en lopen lekker

Prima web store

Al meerdere keren Gabor schoenen besteld. Altijd goede levering. Deze keer dag langer dan aangeven. We zullen het aan vakantietijd toe schrijven

Mooie sandalen

Sinds 2 jaar koop ik al mijn schoenen van Gabor en ik ben zeer tevreden over de pasvorm en kwaliteit. Ook schoenen/laarsjes met een hak lopen uitstekend. Zo ook deze sandaal. Ze zijn duurder, maar het geld meer dan waard.

Altijd goede service

Pakketten worden netjes en vlot geleverd. Retouren worden netjes afgehandeld. Geen omkijken naar.

Keurig op tijd geleverd, prima verpakt

Snelle bezorging, pracht kwaliteit

Snelle bezorging, top kwaliteit

Afspraak is niet afspraak

Ik heb 2 euro extra betaald voor levering op donderdag avond. Pakketje werd pas 5 dagen later in de middag bezorgd.

De schoenen van gabor zijn altijd goed . Precies zoals afgebeeld op jullie site . Maar bovenal zitten ze heerlijk . Inmiddels heb ik alleen nog maar gabor . Voor mij geen andere meer . Groetjes voor jullie.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch