Duidelijke site en bestelling is dus goed ontvangen

Zie hierboven

Nog steeds super

Netjes, correct en snel!!

Snelle service, veel keuze

Bestelling binnen 3 dagen in huis, goede kwaliteit schoenen

Schoenen zitten direct als gegoten

Uitstekende service snelle levering. Top

Helaas waren de schoenen te groot maar ik kreeg netjes mails over dat ze de schoenen weer binnen hadden en t geld weer terug gestort zou worden. Top

Hele mooie schoenen!! Al zoveel lovende woorden ontvangen over mijn ‘basketballschoenen’ . Wat gaaf leren ‘ouderwetse’ basketbalschoenen. Ja hè gekocht bij Gabor online, prima webshop prima pasvorm prima service prima levering. Zo blij met Gabor

Goede service & veel keuze

Snelle verzending en genoeg keuze! Helaas waren de sneakers wijdte H toch te krap.

Ok

Altijd een goede ervaring wat de bestelling en het leveren betreft

Gabor is top!

De bestellingen zijn correct en zeer snel geleverd!

De bezorging was op tijd en het terug sturen ging erg makkelijk.

Super Tevreden met de leuke sneakers met een fantastisch draagcomfort

Fijne communicatie, betreft bestelling en levering En met sneakers die fantastisch zitten GaborStore, ik ben Super Tevreden Groetjes, Matsie

Ik heb alleen maar goede ervaringen

Levering ok Terug zenden gemakkelijk Duidelijke website

Comfortabel breed

Met brede voeten heb je nood aan goedpassende brede schoenen. En daar heb je GABOR voor! Heerlijke sandalen die je van 's morgens tot 's avonds kan dragen zonder pijn. Een verademing. Mijn voeten zijn mij dankbaar :-)

mijn favoriete schoenenmerk

goede maatvoering, zodat je een 2e of volgende paar schoenen ook zonder passen kunt bestellen. ik ben er blij mee

Duidelijkheid Goede kwaliteit Artikel is bij levering zoals aangekondigd en verwacht Goede service Snelle levering

Top bedrijf ga zo door

Alles netjes op tijd bezorgt zo als altijd. Sneakers waren helemaal naar mijn zin , ik kijk al uit om de volgende te bestellen. vriendelijke groet joke

Schitterend

Steeds uitstekende kwaliteit en perfecte levering

Mooie website, snelle levering.

Uitstekend.

Overzichtelijk en gemakkelijk

Bestellen gaat heel gemakkelijk.

Comfort

Draag heel vaak Gabor schoenen , zitten echt altijd goed. Mijn laatste aanwinst , zijn lekker breed dus perfect

Super mooie schoenen

De schoenen zijn heel mooi en lopen heel fijn. Gabor schoenen voelen voor mij altijd als pantoffels.

Snel en betrouwbaar

Op Gabor kan ik terugvallen op betrouwbare maat/leestvoering en kwaliteit. Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Betrouwbare webshop

Snelle levering en eveneens een snelle afhandeling van een retourzending

Helemaal top!

Fijne schoen, goede maat, vlot bezorgd.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch