Prima geholpen omdat de schoenen niet meer in Arnhem voorradig zijn heeft ze geregeld dat ze vanuit Amsterdam naar me opgestuurd zijn dikke prima

Overzichtelijk en makkelijk iets besteld, erg tevreden dus!

Had al n instappertje van gabor die zo heerlijk zat, zelfs op t werk (staand beroep) en hier gevonden in n ander kleurtje om af te wisselen. Heel blij mee!

Fijne sneaker, goed voetbed Elke aankoop was een succes

Super mooie schoenen

Goed geholpen in de winkel die voor mij bij de website hebben besteld

Hele goede service!

Goede pasvorm, topschoenen

Snelle service, goede website en collectie

Ok

Ok

Makkelijk te bestellen, snelle levering en op het afgesproken moment. Ook retour zenden is eenvoudig.

Op tijd geleverd en t goede product.

Gabor staat voor kwaliteit en dat is het ook.

Prachtige en comfortabele sneakers, en voor een redelijke prijs. En ze waren er zo.

tevreden

Schoenen als verwacht, nette, stevige verpakking, op tijd geleverd.

Deze online shop is een aanrader!

Alles klopt. Want hun advies is om je voeten uit te tekenen op papier. Dan weet je, je goede voetmaat. Dan bestel je de schoenen. Snelle levering, prachtige schoenen en de goede maat. Ik loop zo weg met Gabor aan mijn voeten. En ik heb er al verschillende schoenen van dit merk.

Keurig netjes geholpen

Behulpzaam, meedenkend, goede service

Prima service!

Schoenen werden snel geleverd, binnen één dag. Ik kon de zending goed volgen. Prima service!

Snelle service met prachtige producten

Overzichtelijke site en goed in te delen in wat je zoekt en in welke maat. Je krijgt wat je bestelt , ben er helemaal blij mee.

Fijne webshop

Snelle levering, mooie producten en bij retourzending na 2 dagen geld terug op rekening.

Mooie schoenen, goede prijs, goede levering

Snelle verzending, mooie sneaker.

Ik heb gabor rollingsoft sneakers besteld. Mooie leren sneakers die geweldig lopen. Snelle verzending, mooie sneakers en leuke sale prijs.

Heel corect

Gabor hele fijne webshop snelle levering, En ook retour zending. Optijd je geld terug

Mooi en fijn

Mooie schoenen met een slanke snit. Zitten lekker en werden snel en goed verpakt bezorgd.

Alles perfect!

Besteld en snel ontvangen. Schoenen altijd perfect! Fijn dat er halve maten zijn zoals ik nodig heb 38 1/2

Allereerst mijn complimenten voor het merk Gabor. Ik koop al jaren schoenen,laarsjes van dit merk. Goede kwaliteit en mooie uitvoering. Via de mail , kon ik ook goed bestellen en de levering was snel. Ik ben er heel tevreden over. Dank!

Prima levering

Makkelijk te bestellen. Schoenen waren zoals ik had verwacht. Kleur en pasvorm prima zoals op foto's.

Mooi assortiment correcte verwerking order

Zeer mooie collectie speakers. Fantastisch loopcomfort en prachtige afwerking. Orderverwerking optimaal en correct. Snelle levering. Kortom Gaborstore is een aanrader.

Makkelijk en toegankelijk

Makkelijk en toegankelijke site