Makkelijk en toegankelijk

Makkelijk en toegankelijke site

Snelle levering. Prima prijs. Mooie schoenen

Zijn geweldig mooi!

Passen perfect, ook voor de wat bredere voet, lekker zacht en super mooi

Helemaal blij met mijn nieuwe sneakers, die precies zijn zoals ze beschreven waren in de webshop.

Top ervaring met de Gaborwebshop. De nieuwe sneakers die ik daar gevonden heb, werden supersnel geleverd, pasten perfect en ze lopen precies zoals ik had gehoopt, heerlijk!

Snelle levering, goede kwaliteit, wat wil je nog meer.

Gabor, als pantoffeltjes voor mijn voeten!!

Gabor heeft een zeer goede pasvorm. Zit altijd goed en comfortabel.

Redelijk

Verpakking te klein voor verzending van 2 schoenendozen

Superfijne webshop

In 1 woord TOP. . Je vind alles heel erg makkelijk en zeer snelle levering. Loop al jaren op Gabor en ben daar super blij mee. Vooral onderzet breedte maten zijn.

Perfect.Snel gevonden, snel en correct geleverd.

Een mooie actiepagina. Daarin gezocht naar mooie sneakers en vrij snel gevonden. Bestellen en betalen was zo gebeurd, en een reactie dat de bestelling ontvangen was en werd klaargemaakt. De volgende dag al de verzendgegevens en levering de dag erna en alles keurig aan huis gebracht. Ben erg blij met mijn nieuwe sneakers. Ga zeker weer bij Gabor bestellen.

Heerlijke schoenen

Heerlijke schoenen mooie kwaliteit. Vallen breed maar zijn toch elegant. Weer super blij! Ook het knalgroen en roze erg leuk!

Helaas waren de schoenen net niet mijn ding, helaas want Gabor loopt heerlijk over het algemeen. De schoenen waren snel binnen en bij retourzending had ik binnen een dag al bevestiging dat ze terug waren en twee dagen later mijn geld terug. Super service.

Alles is perfect gegaan, snel geleverd en de schoen zit heerlijk

Dat het altijd goed verpakt wordt, en snel wordt bezorgd . En de schoenen zijn zoals gewoonlijk heel confortabel

Snelle en keurige levering

Zeer goede pasvorm en moderne schoenen. Maat 42,5 heel vaak leverbaar.

uitstekend

Word altijd weer blij van Gabor. Niet alleen vanwege de leuke schoenen maar ook door de breedtematen. Eindelijk ook voor mij geen zere voeten meer door de schoenen die ECHT passen.

Goed.

Het pakje kwam snel. Ik ben zeer tevreden over de schoenen. Gelukkig, want er was geen retourbiljet bijgesloten.

Moeilijke levering

Geen mail wanneer pakje geleverd is

Altijd goed

Wat ik bestel past altijd, zit nooit verschil in de maat, goede kwaliteit schoen en ze zitten altijd heerlijk

super snel binnen gehad

mijn bestelling gedaan en de andere dag had ik het al binnen das super snel

Ik ben heel tevreden

Heel tevreden over mijn aankoop. Mooie blauwe instapper en zit heel goed.

Prettig contact en goede hulp

Ik vond het erg fijn dat er actief met mij mee werd gedacht over een oplossing. De personen die ik gesproken heb waren zeer vriendelijk en er is een passende oplossing voor het probleem gevonden.

Uitmuntende kwaliteit en prima service!

Nooit wat terug hoeven sturen. Pasvorm uitstekend en verzending prima geregeld via dhl.

Snelle geleverd!

Pakket is eerder geleverd dan geschatte bezorgdag, dat is altijd fijn. Duidelijke en makkelijke site.

Altijd een correcte levering en prima schoenen!!

Doorheen de jaren bestelde ik meermaals schoenen bij de webwinkel van Gaborstore. Omwille van voetproblemen kijk ik steeds uit naar de rollingsofts. Zowat de meest comfortabele schoenen die ik kan dragen. Altijd kreeg ik een prima service en een levering conform de beloftes.

Snelle levering van een paar heerlijke schoenen.

Mooie en erg prettige schoenen

Fijne site om te bezoeken en erg duidelijk. Gebruiksvriendelijk

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch