Vlotte levering

Vrijdagmiddag in de winkel besteld dinsdag erop thuis bezorgd

Vriendelijk en zeer deskundig.

Dit gaat over de Gabor winkel in Arnhem, super behulpzaam, erg aardige dame.

Gabor schoen is er voor iedereen

Altijd zo blij met Gabor dat WEL legio keuze heeft in schoenen in maat 42 of 43! Zowel sportief maar ook zakelijk/netjes voor jong en ouder. Gabor is er echt voor iedereen.

Sandalen om niet meer uit te doen!

Sandaaltjes kunnen zowel gekleed als sportief gedragen worden. Ook de pasvorm zit als gegoten. Heel gemakkelijk aan te doen met de Velcro sluitingen. Ik heb ze eigenlijk gekocht omdat er kurk in de binnenzool zit. Dacht dat ze daardoor heel licht wogen. Niet dus. Maar dit 'nadeel' weegt niet op tegen het comfort. Heel blij mee!

een verlichting voor mijn voeten

momenteel brengen jullie schoenen met rollingsoft de enige verlichting voor mijn hielspoor en ik kan hierdoor redelijk goed mijn pijn onderdrukten en wat normaal stappen, waarvoor ik heel dankbaar ben!

Perfecte afhandeling bestelling

Altijd super service

Al jaren bestel ik via deze website schoenen. En het gaat altijd goed. 1 x kwamen de schoenen later als afgesproken. Was in december dus dan is het erg druk. Kreeg ik een keurige excuus mail. Kortom buitengewoon tevreden

Super mooie schoenen

Ik ben fan van Gabor schoenen,zitten super goed!

Snelle levering.

Mooie schoenen voor een goede prijs

Wederom mooie moderne sneakers besteld in mijn lievelingskleur blauw. Helemaal blij.

Prima kwaliteit.

Prima kwaliteit schoenen voor een goede prijs. Levering vond op de aangegeven dag plaats.

Goed advies op de site voor de schoenen een maatje kleiner te bestellen!

super

ik heb diverse maten heen en terug gestuurd. iedere keer werden de ruilingen snel afgehandeld!

Zoals altijd keurig verzorgd

‘s middags besteld en de andere ochtend bezorgd en naar volle tevredenheid. Heb al meerdere keren schoenen besteld slechts 1 keer retour gestuurd omdat de maat niet goed was, maar ook toen alles snel geregeld. Voor mij een fijne manier om schoenen te kopen.

snel en correct

een snelle & correcte levering en afhandeling

Zit altijd lekker dus voor mij altijd een Gabor

Top quality shoes, great fit and fantastic colours

Top quality shoes, great fit and fantastic colours. Gabor are my favourite shoes because they are very comfortable with good fit, and they have great variety of colours and design.

Perfecte communicatie en snelle levering!

Mijn bedenkingen m.b.t. online bestelling bleken ongegrond: in de Gabor winkel goed begeleid met het bestellen en de aflevering was naar volle tevredenheid!

netjes en verzorgd bezorgd.

Min bestelling was netjes op tijd en zeer goed en zorgvuldig verpakt, zodat het niet beschadigd kan worden.

Ik word altijd blij als de doos met schoenen bezorgd wordt!

Heerlijk om opnieuw schoenen van Gabor te bestellen! Het is echt mijn favoriet. Maat, kleur, pasvorm, levering: een dikke 10!

Altijd goede schoenen

Prachtschoenen, goed maatadvies en snelle levering

Fijn om zo je favoriete schoenen te kopen.

Ik heb in het verleden al heel vaak schoenen via de Gabor Stores gekocht , omdat Gabor mijn meest favoriete schoenmerk is dat altijd past. Ik ben nog nooit teleurgesteld in GaborStores dus blijf in de toekomst zeker online mijn schoenen kopen. Heel veel reguliere schoenenzaken verkopen geen Gabor., of hebben maar een beperkt assortiment.

Een zéér tevreden klant.

Als ik het merk Gabor koop, loop ik er zo in weg. Ik wordt blij van zingen en wandelen, Maar ook van de schoen, “ Gabor”

Gaborstore staat voor klasse en stiptheid

Verschillende aankopen gedaan, en steeds correct en met zorg gebracht. Tevens een snelle levering. Een aanrader, en de Gabor schoenen staan toch voor kwaliteit en klasse

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch