Super service

Mijn bestelling verliep goed en er is snel geleverd

Altijd goed!

Goede pasvorm en correcte levering

Ik heb goede ervaringen met de GaborStore, snel en goede service.

Ik heb goede ervaringen, snelle levering en ook goede en nette service. Retour afhandeling ook snel.

Uitstekende service in winkel, snelle levering

Mijn maat in gewenste kleur niet beschikbaar, in de gaborstore den bosch besteld, de volgende dag al geleverd in perfecte staat.

Snelle levering en goed verzorgd

Mooie sandalen. Bestellen was makkelijk en er werd duidelijk gecommuniceerd over de bestelling. Snel in huis. Mijn vriendinnen waren ook enthousiast.

Super content

Super tevreden en snelle correcte levering

Past perfect

Snel bezorgd en info over levering prima.

Weer top.

Altijd topkwaliteit en goede service.

Altijd stipt op tijd de juiste levering.

Voor herhaling vatbaar.

Als altijd lopen mn Gabor schoenen als een zonnetje.

Ik heb een behoorlijk brede voet. Maar met Gabor schoenen leest G of H kan ik toch makkelijk lopen en mooie schoenen hebben tegelijk.

Vriendelijk, behulpzaam en dienstverlenend ingesteld

In de winkel super goed geholpen en de bestelling geplaatst ivm winkelvoorraad 0.

Voor het eerst hier schoenen besteld. Ze waren er snel, maar zaten helaas te strak. Teruggestuurd (duidelijke en eenvoudige procedure) en het geld voor de retour is keurig netjes binnen de afgesproken termijn teruggestort. Prima service en betrouwbaar.

Geweldig!

Ik kom regelmatig in de store in Den Bosch. De afgelopen 4 weken ben ik wel 4/5 keer geweest met vragen voor advies. En elke keer weer wordt ik geweldig geholpen en ga ik met een fijn gevoel naar buiten. Ze zijn eerlijk en dat moet anders is het geen goed advies. Dankjewel dames!!!!

Fijne webshop. Snelle levering. Bij retourneren snel geld retour.

Goed maar wel dag later dan gezegd

Verkoopster zei volgende dag binnen en was niet zo. Maar schoenen zijn prima.

Ook keuze in maat 3 en goede wijdte

Voor kleine voeten en probleemvoeten moet je Gabor-schoenen hebben !

Super snelle levering

Zoals beloofd de volgende dag ik huis, fijne schoene met goed voetbed. Zeer tevreden!!!

moest mijn bestelling retour sturen

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen. Super. Maar helaas zaten er 2 verschillende maten in de doos. Dus ik had er niks aan.

Snelle service en prachtige schoentjes mogen ontvangen! Zeer tevreden klant!

Prima bestelling

de schoenen snel ontvangen!

Een overzichtelijke ervaring, waarbij met rustige kleurtinten je snel naar juiste pagina klikt.

specifiek een sneaker nodig en zo compleet met specialisme als leestwijdte en bijvoorbeeld schachthoogte. Voor mensen met moeilijke voeten een genot. Ook enorm blij met de grote maten voor dames. Ook voor de leuke hakschoenen en sandalen.

geweldig!!!

Goeie site, snelle levering prima

Geweldig snelle levering

Omdat ik al jaren het beste op Gaborschoenen loop durfde ik nu een paar on-line te bestellen. Dat ga ik nu bslist vaker doen.

Snel en goed

Duidelijke website - gemakkelijk bestellen- snel bezorgd! Niet goed? Ook gemakkelijk en gratis te retourneren. Maar dat was gelukkig niet nodig. Mooie sneakers die in echt overeenkomen met foto's op website. Fijn dat voetbed eruit kan, zodat ik de sneakers met mijn eigen steunzolen kan dragen.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch