Topschoenen!

Prachtige hoge sneakers, fijne pasvorm, modieus.

Heb schoenen besteld en binnen twee dagen geleverd. Super. Schoenen zitten geweldig en ben er echt heel blij mee. Een dikke tien van mij.

Zowel in de winkel als online prima geregeld

Snelle service en mooie foto's Je krijgt wat je ziet

Top kwaliteit en correcte levering

Zeer goede kwaliteit. Omschrijving product klopt volledig met de realiteit. Vlotte levering.overzichtelijke site,

Snelle levering, goede service

Helaas pasten mijn schoenen niet en moest ik ze terugsturen. Dit werd keurig afgehandeld en snel terug betaald. Een aanbeveling van mijn kant: het zou handig zijn als het retourlabel gescand kan worden in plaats van geprint. Dit kan bij veel bedrijven al wel. Van de schoenen heb ik inmiddels een ander model in de winkel aangeschaft.

3x lievelingsschoenen!

In Duitsland (Celle) kocht ik onlangs een paar lichtblauwe instappers die zacht als pantoffels voelen en geweldig goed passen. Terug thuis in Amsterdam had ik spijt dat ik niet ook de donkerblauwe had gekocht. Die bleken gelukkig online nog beschikbaar en tot mijn verrassing ook in een crèmekleurige variant nog te koop. Binnen twee dagen had ik dus drie paar in huis, want van schoenen die geweldig zitten heb je nooit genoeg.

Ik heb werkelijk m’n geldbedrag nog nooit zo snel weer gestort gekregen bij een retour, als hier

Een hele snelle handeling

Heel goed geholpen in de winkel, snelle online bestelling binnen

Zeer goede dienstverlening

Schoenen zitten als gegoten en ik kan er een hele dag mee werken(staande job)

altijd geweldige pasvorm waar je zo op wegloopt.

ik ben een zeer tevreden klant over Gabor en er al veel schoenen gekocht.

Snelle levering tegen een leuke prijs

Mooi op tijd geleverd voor het feestje

Gewoon goed.

Ben in Utrecht in de winkel geweest en heb daar schoenen gekocht. Het merk Roling Soft bevalt mij uitstekend en daar gaat ook duidelijk mijn voorkeur naar uit. Het paar wat ik wilde hebben was er niet in mijn maat maar kon wel besteld worden. Moest al mijn gegevens invullen op een tablet en kon kiezen uit diverse afhaalpunten bij mij in de buurt. Afrekenen doe je in de winkel en dat geeft een goed gevoel. Mijn pakket afgehaald bij de HEMA in de Nachtegaalstraat in Utrecht.

Goede uitleg en snelle levering en geweldige schoenen.

Super webshop

Fijne, overzichtelijke webshop met een compleet en divers assortiment. Voor iedereen is er wel een paar van deze fijne schoenen te vinden.

Snelle levering, overzichtelijke site

Uitstekend!

Ik was in de winkel en wilde schoenen kopen. Ik ga bij voorkeur naar de fysieke winkels om onze centrumgebieden aantrekkelijk te houden. Er was echter net niet de schoen die ik wilde en mijn maat en kleur. Daarom paste ik een andere kleur. De winkeldame heeft de bestelling in gang gezet en binnen twee dagen waren ze er. Helemaal top! Een mooie, goede schoen, precies zoals ik wil en zo afgeleverd. Zeker een aanrader.

Duidelijke site snelle levering en de schoenen zitten fantastische

Alles verliep heel vlot

Alles verliep heel vlot van bestelling, betaling tot aflevering. Bedankt.

The seller was great! Delivered shoes defect!

Hi, she was the best seller, I ever had. Shoes were not in the shop in my size. So she ordered it and let it deliver to my place in Germany. Unfortunately, the shoes are defect and now I got a problem to get a new pair or my money back. That‘s why I couldn’t give 5 stars Already mailed to Gabor in Germany and hope I get an answer. Everything is fine now!!A nice lady from Gabor-NLcalled me and I get my money back. I could choose to get a refund or new shoes. As I need them in 3 days, I chose the refund. My friend bought the same sandals and hers were ok. I got a few Gabor shoes at home and they were all of good quality. Now I am satisfied and will shop there again! Best regards, Petra

Heb goede ervaringen met gabor zowel de winkel als online

Hij is prachtig !!

35 en 36 is altijd uitverkocht bij de winkel en wat moeilijk maat !!

Goede service!

Goede levering, prachtig product!

Mooie en comfortabele schoenen in een oogwenk bij je thuis geleverd.

Mooi en uitgebreid assortiment, overzichtelijke website, snelle levering.

Snelle bezorging. Gabor schoenen en sneakers zijn heel fijn vooral omdat je de binnenzool eruit kunt halen en je eigen steunzolen erin kunt doen. Ze blijven mooi, en de prijs is ook uitstekend. Ik ben fan, heb onderhand al een grote collectie. Ga zo door.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch