Prachtige toegankelijk site en stipte levering

Reeds meerdere keren besteld en steeds correcte levering

Vlug in huis als je iets besteld hebt .

Winkel heeft te weinig voorraad

Werd goed geholpen. Kon schoenen passen maar niet de schoen van mijn keuze. Was niet op voorraad in mijn maat. Mocht iets in rood passen dan kon het in wit besteld worden. Dit herhaalde zich. Kortom ik kwam uit Rotterdam naar Den Haag om Te Passen. Ik doe dit NOOIT meer.

Winkel heeft te weinig voorraad

Super aardige behulpzame verkoopster.

Waar ik naar op zoek was er niet. De verkoopster dacht met me mee en kon uiteindelijk schoenen in de juiste maat en kleur bestellen. De volgende dag had ik de schoenen al in huis.

Ik werd vlot geholpen en hoewel de schoenen niet op voorraad waren had ik ze snel in huis.

Vlot bestellen en vlug en correct geleverd!

Mijn favoriete instapper vlot kunnen bestellen en snel geleverd! Meer moet dat niet zijn!

Schitterend

Rappe levering en perfecte schoenen zoals besteld

Snel en goed!

De bestelling was vlot online voor elkaar. Levering zoals afgesproken. Schoenen leuk om te zien en lopen heerlijk! Aanrader!

Snelle levering,goed product

Gabor schoenen garanderen een prima kwaliteit en maatvoering.Het enige merk dat ik online durf te bestellen.

Gabor is al jaren mijn enige schoenenmerk die ik draag, de online store heeft meer keuze en maten dan in diverse andere winkels

Heel goed.

Schoenen zitten altijd comfortabel. Maat altijd goed.

1 punt kan beter

1 bestelling met 2 artikelen. Deze worden apart verzonden waardoor ik 2x naar een ophaalpunt moet rijden. Jammer.

Top adres om schoenen te bestellen!

Ik ben verslaafd aan schoenen vsn Gabor. Draag nooit anders en heb veeeeeeel variatie. Nu waren mijn witte veterschoenen over hun mooist heen, dus even op mijn favoriete site gekeken en ze opnieuw besteld. Heel fijn dat ze elk jaar in de collectie zitten! Uitstekende site, snel bezorgd. Kortom, perfecte service!

Prachtige schoenen; zitten perfect

Snelle bezorging. Ik ben eigenlijk altijd tevreden over service en kwaliteit Gabor. Naast Fitflop is het mijn favoriete merk

Ben heel erg blij met de super snelle levering.

Ben super blij met de snelle levering van de schoenen

Snelle bezorging en giede service

Bij alles wat ik besteld heb zijn mijn ervaringen zeer positief. Complimenten!

Duidelijke website waarop elke schoen goed te bekijken is. Duidelijke maatvoering, bestellen wordt gemakkelijk gemaakt. Levering binnen enkele dagen zoals vermeld. Één minpuntje is het ontbreken van een retour sticker. Maar dat was bij mij niet nodig: heb beide paren gehouden…

Goede pasvorm

Hele fijne schoen voor een prima prijs

Al een aantal keren online besteld. Hele snelle levering. Gabor heeft voor mij de perfecte leest. Daarom koop ik uitsluitend Gabor. Prachtige kleuren dit seizoen ook. Ik ben een tevreden klant!

Gabor heeft dermate makkelijke schoenen dat een aankoop nooit moet geretourneerd. Groot pluspunt!

Gemakkelijk bestelsysteem snelle levering en goed volgsysteem bestelling

Helder, vlot, modern

Duidelijke, gemakkelijke, veelzijdige, moderne website. Heerlijk zittend en passend schoeisel

Snel duidelijk en goede schoenen

Duidelijke site. Schoenen snel geleverd. Ben zeer enthousiast over de Rollingsoft modellen. Ze lopen geweldig. Helaas waren de sandalen te smal. De sneakers zijn top. En mooi design en kleuren. Een aanrader.

Ik heb mijn schoenen besteld en had ze na 2 werkdagen al thuis

Zuid Willemsvaart 229