goed en vlot geregeld!

Betrouwbaar, vlot en goede webshop!

Fijne service

Goede schoenen en zeer vriendelijk geholpen door de serviceafdeling na het ontvangen van verkeerde schoenen.

Mooie witte schoenen

Prachtige willte ballerina s mooi afgewerkt met een prachtig versiersel van zilver en witte ketting. Schoen zit heerlijk en kan overal bij ! Sjiek maar toch speels en stoer

Fantastisch !!!

Ik ben vertrouwd met gabor en heb al altijd de perfecte schoenen doordat ik de maat zo goed ken en de breedte vd schoenen G en H , zijn perfect voor mijn voeten en comfortabel om te stappen en nooit pijn en prijs , kwaliteit is voor mij ideaal !!!

De schoenen zijn ontzettend snel bezorgd en zitten perfect. Ik ben altijd erg blij met de kwaliteit van Gabor.

snel en efficiënt geleverd

kleuren op website kunnen iets beter, soms moeilijk te zien

Heb er maar één woord voor nodig. TOP!!

Ik draag al zo'n 20 jaar Gabor schoenen en nu voor het eerst via de webshop. Normaal koop ik het liefst in de winkel, maar omdat ik precies weet welke maat en wijdte ik nodig heb toch online besteld. En ik moet zeggen, geweldig! Netjes verpakt, goede service en erg vriendelijke mailtjes. Toevallig wilde ik jullie nog een mailtje sturen om te bedanken, maar jullie waren sneller dan ik. Sandalen zitten als gegoten, net zoals al de andere schoenen, sneakers enzovoort. Dank voor de goede levering en zorg. Groetjes Petra.

Succes

Gabor weet haar klanten te behagen: goede foto's v d schoenen op de website, dat trouwens ook goed te volgen is. Makkelijk. De schoenen dragen fijn en zijn modieus. Ook als je steunzolen draagt. Retouren is geen last. Je wordt vanaf het begin tot het einde goed geïnformeerd. Fijne winkel dus!

Prachtige schoenen maar te smalle leest.

De kwaliteit die doet het..

Maat 38,5.. Veel schoenmerken leveren die maat niet. Daarom ben ik blij met Gabor. De kleurstelling.. Mijn meerkleurige sneakers overschreeuwen zichzelf niet en zijn behalve sportief ook sjiek. Van leer en goed voetbed.. Binnenkort op vakantie in Umbrië zijn mijn sneakers onder mijn korte broek even passend als onder mijn lange jurk aan het diner.

Ik word altijd door zeer ervaren, behulpzaam, meedenkend, vriendelijk, oplossingsgericht geholpen!

Het is een verademing om in een winkel te komen waar je nog netjes geholpen en te woord gestaan wordt.

Mooie sandalen, snelle levering

Gabor sandalen zijn mooi en zitten heerlijk!

Super. Niet in de winkel je maar. 2 dagen later thuis

Fantasties

Fijne duidelijke website, snelle levering

De website omschrijft goed wat je kunt verwachten, wat de specificaties zijn en komt beloofde levertijden na. Eerder moest ik helaas - door moeilijke voeten - alle bestelde schoenen terugsturen. Dat dit gratis is maakt het extra aantrekkelijk en gemakkelijk. Deze keer gelukkig de juiste keuze en de schoenen gehouden.

Alles klopt

Snelle correcte levering

Goede, snelle service

Ruime collectie met in allerlei genres op voorraad. Snelle service, de schoenen zijn snel in huis. Website is professioneel, goed opgebouwd. Vaak is er keuze in breedte maten bij diverse modellen, wat erg prettig is

Nog steeds niet aangekomen

Beste, Er is betaald en ik wacht al een week… beetje teleurgesteld omdat er ook geen reactie komt op mijn vraag wanneer de laarzen worden geleverd

Snelle en correcte levering van kwaliteitsvolle schoenen.oene

Ik heb zeer goede ervaringen met Gabor schoenen:. zowel slippers als.sandalen en laarzen. Iets hogere prijs maar zeer goede kwaliteit.

Service met goed advies

Schoenen gepast in winkel, helaas gewenste kleur niet meer in mijn maat aanwezig. Medewerker heeft ze besteld en ze werden dr volgende dag gratis thuis bezorgd. Dit alles geheel vanuit de medewerker, dat noem ik top service!

Snelle levering, makkelijk te retourneren.

zeer snelle levering

Schoenen zitten heerlijk

Fast sevice nice shoes

Goed geregeld

Schoenen snel binnen, helaas te klein maar heel makkelijk te retourneren en snel mijn geld weer terug.

Prima en persoonlijk advies ontvangen.

Ik kreeg persoonlijk advies welke schoenen mij het beste passen! Rollingsoft bevalt mij zeer goed . Superblij met mijn aankoop.

Heb al heel vaak via de webstore schoenen gekocht. Altijd prima service ook bij het retour zenden

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch