Prima schoenen

Snel geleverd en fijne schoenen.

Prima service!

Duidelijk

Via duidelijke foto's, kleur, maten en specificaties weet ik precies wat ik koop. Ook leuk zijn de kleurencombinatie en trends waarin ik geholpen wordt. Bestellen en betalen gaat vlot, de levering snel met qualitycheck. Top aanbod via klantvriendelijke Gaborstore

Prachtige schoenen. Precies de juiste maat. Snelle levering.

Prima schoenen, soepele levering

Snel besteld, soepel geleverd en direct ingelopen !

snelle, correcte levering

snelle levering van een product naar verwachting

Na vorige services deze keer ontgoocheld

Geen retourbiljet, blijkt dat ik ook moet betalen als ik schoenen wil retourneren. Tijdens covid werd ook snel geleverd, nu meer dan een week moeten wachten op levering. Het zij zo. Terug naar de winkel dan maar voor aankopen.

Supersnel geleverd en uitstekende kwaliteit

Supersnel geleverd en uitstekende kwaliteit. De schoenen passen heel goed en zijn comfortabel, wat met mijn maat niet zo snel gebeurt. Ik ben er on ieder geval erg blij mee.

Ik draag graag Gabor-schoenen en bestel ze dan altijd via de Gaborstore website. Snelle levering en keurig afgehandeld!

Heel erg goed

Mooie schoenen met een heel goed voetbed, snelle bezorging , niet goed, snel geld terug

Snelle levering, super product

Bij gabor krijg ik altijd waar voor mijn geld. Kwaliteit is super want 5,5 G past altijd!

De schoen heeft een prima kwaliteit en pasvorm. En een prachtige kleur blauw

Heel snelle en verzorgde aflevering.

Super snel geleverd, en uitermate tevreden.

Ik ben al jaren Gabor fan. Groot assortiment, en super snel geleverd. Goede service!

Snelle aflevering. Netjes verpakt. Misschien kan er iets minder grote verpakking gebruikt worden. Nu een doos in een doos met opvulling.

Leuke schoenen en snelle levering.

Betrouwbare kwaliteit

Prima producten, snelle levering, goede kwaliteit en eigentijds

Super goed!!

Bestelling op vrijdag voor het Paasweekend geplaatst en boven verwachting werden de schoenen de volgende morgen bezorgd!

Snelle levering en een goede pasvorm.

Snelle levering. Helaas ook weer snel geretourneerd. Schoen is beschadigd.

Duidelijke maatvoering, toffe sneakers

Gabor hanteert een goede en duidelijke maatvoering. Mijn voeten passen het beste in wijdte F best fitting of G. Als ik hier op let met bestellen dan passen de schoenen eigenlijk altijd goed. De halfhoge zwarte sneakers met witte veters die ik nu kocht zien eruit als hele hippe schoenen, maar dan van de kwaliteit die je van Gabor mag verwachten. Aantrekken, weglopen en niet meer uit willen doen!

Gaborschoenen passen altijd. Perfecte pasvorm. Één van mijn favorieten.

Prima service!

Ik had mijn schoenen in de winkel gepast in de verkeerde kleur. De goede kleur is opgestuurd en had ik de volgende dag al in huis.

Netjes verpakt mooie schoenen

Niet opnieuw

Geen vergelijkingsmogelijkheid of meerdere maten bestellen (maar dan ook betalen) Er zaten kreukjes in het leer. Klein issue, maar toch. Heb indruk dat het de outlet van Gabor was. Producten met kleine foutjes, maar wel tegen volle prijs.

De perfecte schoen voor elke voet!

Mooie schoenen en ze lopen heerlijk! Ik zelf heb heel veel schoenen van Gabor. Bij elke outfit pasend!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch