Heel prettig, snelle levering.

Gabor blijft mijn favoriete merk qua schoenen. Goed pasvorm mooie kleuren.

Snel en goede kwaliteit

Schoenen werden erg snel geleverd & zitten heerlijk (juiste maat, goede kwaliteit, fijn voetbed)

Prima webshop

Duidelijke foto’s (kleuren kloppen ook) en beschrijvingen, bv of het voetbed los is, snelle levering, goede retourservice. Gabor schoenen zijn altijd prachtig en zitten erg goed.

zeer positief

Snelle levering van 2 paar schoenen (zelfde model in 2 maten), probleemloze retourzending van te grote schoenen. Zeer aan te bevelen! En, .... de schoenen van GABOR zijn altijd perfect.

Persoonlijk en vriendelijk

Ik word altijd vriendelijk geholpen

Snelle vriendelijke levering en bezorging van een goed product

Erg goed

Snelle service dus geweldig

Duidelijk

Gemakkelijke en overzichtelijke site

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt

Altijd fijne schoenen! De halve maten zijn voor mij ideaal en blijf altijd terug vallen op Gabor. Erg blij met jullie!

Top schoenen.

Mijn voeten, zijn niet fijn ivm de ziekte van lyme. Alleen de rolling soft, daar kan ik op lopen.

Heerlijke schoenen

Leuke lekker zittende schoenen

Geweldig!

Gabor sneakers hoge zitten perfect en mijn steunzolen passen erin. Een fijne schoen is mijn tweede paar al een aanrader.

Zeer positief, moderne gympen, goede uitleg

Goede informatie, vriendelijke dames. Schoenen hadden ze niet in mijn maat, ter plekke ingevuld en verstuurd en binnen 3 dagen in huis

Bestelling perfect afgehandeld

Gabor is een goed product met perfecte pasvorm. Ken het merk al tientallen jaren. En gaat met de mode mee.

Snelle en goede levering

Matig

Ik heb zilverkleurige sandalen besteld en krijg sandalen met n poederkleur!

Goede en snelle levering.

Goede pasvorm, kleur zoals afbeelding.

Heerlijke schoenen

Zodra ik de schoenen aan heb, gaan ze niet meer uit. Uitstekende pasvorm en perfect draagcomfort, heel fijn om een hele dag op te lopen. Geen warme, vermoeide voeten aan het eind van de dag. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

Als je eenmaal schoenen van gabor hebt gekocht dan weet je welke maat je moet hebben. Zie je leuke schoenen op de site dan kun je ze makkelijk bestellen en qua maat zit je altijd goed Snel in huis super fijne pasvorm en lopen heerlijk

Echt top!

Levering vlekkeloos en volgens afspraak, echt top!

Makkelijk en snel

Heb een kleine maat en daardoor moeite te slagen in de detailhandel!! Hier voldoende keuze!! Top

ik kreeg totaal andere schoenen dan besteld

De service zal goed zijn en de keuze vind ik geweldig, maar ik kreeg niet de door mij bestelde schoenen. I.p.v. blauw/grijze sneakers, kreeg ik knalgroene halfhoge laarsjes met hak.

Fijne schoenen en super snel geleverd

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch