Gabor is top

Sinds jaar en dag koop ik gabor schoenen, sneakers en laarzen. Voor mij het enige merk waarbij ik geen last van mijn (diabetes) voeten heb. Past perfect en ik hoef nooit te wennen of schoenen in te lopen. Mijn motto is: op Gabor schoenen loop ik naar Keulen!

Geweldige store ,ook personeel in de winkel Den Haag

De sneakers waren snel geleverd ! Top

Snel bezorgd en altijd een fijn paar schoenen!

Gabor Rolling Soft lopen als pantoffels, maar zien er hip, modern en gekleed uit. Ik wil geen andere meer! En de service is altijd goed: lekker snel en mooi verpakt. Alsof je een kadootje uitpakt!

Superleuke sandalen gekocht van Gabor. Volgende dag geleverd. Wat lopen ze lekker. Leuk wit voor de zomer. Ben er heel blij mee

Prima kwaliteit en snelle service. Top!

Hele goede service

Fijne schoenen en een hele goede en snelle levering

Alles verliep vlekkeloos.

Goede communicatie. Product was goed te volgen en op tijd bij het aflevering. Zeer tevreden dus.

Super tevreden

Correct geleverd…. Mijn sneakers waren ook top ben er blij mee ….

Geweldige service

Schoenen waren niet in de winkel aanwezig Maar de volgende dag had ik ze al thuisbezorgd Super snel geregeld

Geboren nummer 1 !!

Ben al jaren Super fan van Gabor, mooi en kwaliteit

Overzichtelijke site. Genoeg keuze. Snel geleverd.

Zool laat lid

Hoewel ik goede ervaringen heb met Gabor en de schoenen ook goed vind lopen, laat de onderste zwarte zool van deze sneakers al binnen een maand los! Dat is niet de kwaliteit die ik verwachtte.

Goede kwaliteit en altijd passend

Heerlijk dat ik naast de lengte maat ook de breedte maat kan opgeven. Er is altijd ruime keuze!

wat je ziet op de website zo zijn ze ook in het echt

Gave kleur sneakers. Pasvorm top. Snelle levering

Gabor schoenen, en dan in het bijzonder de Rolling Soft...

De Rolling Soft lijn van Gabor is mij ideale pasvorm. Dus makkelijk online te bestellen. Snelle en zorgvuldige levering...

Erg plezierig !

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Helemaal top fijn vlot vriendelijk geholpen

Zoals boven vriendelijke en vlot geholpen werd goed naar mijn wensen geluisterd

Gabor schoenen zitten altijd goed !

Schoenen zitten lekker, keuze uit breedte maten

Op zondag 19-3 besteld en op maandag 20-3 kon ik mijn nieuwe Rollingsoft sneakers al ophalen. Prima, een 10 met een griffel!

Ik liep weer superblij met 2 paar superschoenen de winkel uit!

Heel gezellige en vakkundige dames hebben me uitstekend geadviseerd. En in plaats van 1 paar schoenen ging ik met 2 paar schoenen helemaal naar mijn zin de winkel uit. Als altijd een super ervaring!

Fantastische website

Fijne website met een goed overzicht en makkelijk in het zoeken naar de schoenen die je wil bekijken. Snelle levering en een goede service. Ben zeer tevreden

Beetje teleurstellend

De linkervoet past perfect maar de rechtervoet knelt op de tenen. Maar ik had er al buiten mee gelopen anders had ik ze terug gestuurd

Top geregeld

De maten van Gabor zijn altijd goed, Snelle levering.

Alles perfect verlopen!

Mooi verpakt....snelle levering!