Super webshop !

Al jarenlang mijn vaste stek , met 42,5 en steunzolen vind ik er uiteindelijk altijd wel toffe sneakers , laarzen en sandalen voor dames ! Onmisbaar voor mij !

Sneakers makkelijk te vinden op de website. Bestelling is zo geplaatst. Sneakers de volgende dag al in goede orde ontvangen. Top.

Snelle levering volgens afspraak

Alles naar wens

Ik had al sneakers van Gabor en deze zijn mooi en lopen uitstekend. En de zool blijft lang in goede conditie. Dus voor mij een reden om nog een paar te kopen in een leuke lichte voorjaarskleur.

Goed en betrouwbaar

Goede service en snelle levering. Helemaal blij met mijn nieuwe laarsjes. Een zeer tevreden klant !

Prachtige schoenen mooie kleur staat super

Ik ga er nog een paar schoenen van kopen

Goede pasvorm

Makkelijke site, goede omschrijving, snelle levering. Schoenen passen zoals vermeld halve maat kleiner genomen.

Snelle levering, gewoon TOP!

Besteld vanuit Belgie, GABOR schoenen zijn comfortabele schoenen wat voor mij belangrijk is met mijn iets bredere voet en achillespees-problemen. Een aanrader!

Gabor is mijn favoriete merk, maar niet altijd schoenen in maat 35 die ik zoek

Prachtige schoenen maar helaas te groot.

Sneakers besteld, juiste maat, snelle bezorging, prima kwaliteit, echt Gabor!!!!!

Kon mijn sneakers niet in de winkel waar ik altijd mijn schoenen koop in de kleur krijgen die ik wilde. Op de site stonden ze wel, dus gelijk besteld en twee dagen later lagen ze al op het afhaalpunt. Als pluspunt voor Gabor vind ik dat de maat altijd klop bij welk model ook. Kwaliteit is ook super goed!!! Voor mij altijd GABOR

Met Gaborschoenen aan mijn voetjes ben ik niet moe te krijgen na uren shoppen.

Gaborschoenen hebben een goede pasvorm en steun. Ik ga steeds voor GABOR

Schoenen waren snel geleverd. Gabor heeft zulke fijne schoenen, helemaal met die breedte maten. Ze zitten echt heerlijk!

Ongelofelijk hoe snel mijn in andere kleur gepaste schoenen in de goede maat thuisbezorgd werden

In de winkel waren dr schoenen in de door mij gewenste kleur niet in mijn maat aanwezig. Andere kleur gepast en goed advies gekregen. In de winkel werd alles prima geregeld.Blij met mijn nieuwe rollingsoft sneakers die de volgende dag al bij mij thuis werden afgeleverd. En wat een fijne kleuren in de Nieuwe collectie!

De bestelling is heel snel en correct afgehandeld. De schoenen zijn qua kleur ook precies zoals ze op de website staan afgebeeld.

Zeer correct en snel

Op zondagavond besteld en dinsdagochtend reeds mijn pak ontvangen.

Erg duidelijk en makkelijk bestellen en ontvangen.

Erg fijn dat ik via de site halve maten kan bestellen. Nu is mijn outfit voor de bruiloft compleet en kom ik zonder zere voeten de dag door.

Ik draag enkel nog schoenen van Gabor

Schoenen van Gabor zitten comfortabel, zijn modieus en van zeer goede kwaliteit. Bovendien gebeurt de levering van je bestelling zeer snel en correct. De gaborstore heeft een ruim aanbod. Voor mij enkel nog Gabor !!!

De Perfecte zomerlaarsjes gekocht. Ik heb 3 winkels die Gabor verkopen bezocht op zoek naar zomer laarsjes. Deze vullen mijn Garbot collectie aan. Een maat 41, breedte H met steun zolen, deze wensen kan enkel Gabor invullen.

Goede webshop, snelle levering, goede schoenen

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De site geeft ruime keus met duidelijke beschrijvingen en foto's. Functioneert zoals het moet. De bevestiging kwam snel en ook de verzending was vlot. Toen de bestelling binnen kwam was ik ook nog eens zeer tevreden met mijn aankoop!

Uitstekende service

Mooie schoenen, maat klopt, bezorging en info in orde, mooi verpakt, kortom uitstekend

Mooie site, gebruiksvriendelijk en snelle service

Prachtige schoenen en snelle service !

Schoenen waren helaas te klein dus retour gedaan en half maatje groter besteld, binnen een paar dagen alles geregeld en geld retour ! Top Gabor !

Duidelijk overzichtelijk aanbod. Top.

Zeer positief

super

het kiezen van de schoenen duurde veel langer dan de bestelling en de levering ervan , daags na bestelling al ontvangen . de sneakers zitten heerlijk , ik heb heel erg moeilijke voeten en op deze schoenen loop ik op wolkjes , een verademing

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch