Uitstekende service

Mooie schoenen, maat klopt, bezorging en info in orde, mooi verpakt, kortom uitstekend

Mooie site, gebruiksvriendelijk en snelle service

Prachtige schoenen en snelle service !

Schoenen waren helaas te klein dus retour gedaan en half maatje groter besteld, binnen een paar dagen alles geregeld en geld retour ! Top Gabor !

Duidelijk overzichtelijk aanbod. Top.

Zeer positief

super

het kiezen van de schoenen duurde veel langer dan de bestelling en de levering ervan , daags na bestelling al ontvangen . de sneakers zitten heerlijk , ik heb heel erg moeilijke voeten en op deze schoenen loop ik op wolkjes , een verademing

Snel en correct.

Tussen de dag van bestelling en levering zaten maar enkele dagen. De maat die ik aanvankelijk had laten komen was te groot. Het terug verzenden en een kleinere maat bestellen verliep even vlot. Ik heb ook al bericht gehad dat de retourzending werd ontvangen. Ik verwacht de teruggave één vd dagen.

Formidabel

Altijd mijn maat op voorraad, snelle levering.

Prachtige schoenen

Snel en correct geleverd. Prachtige schoenen

Snel en kwaliteit

Item was snel te vinden, werd snel geleverd en heeft een hele goede kwaliteit

TOP!

De service is altijd correct en snel. Ik draag alleen maar GABOR schoenen omdat ze gewoon fantastich zitten met een goede uitstraling.

Flexibel, service-en oplossingsgericht

Smaakvolle en goede schoenen. Grote keuze. Service gericht personeel

Vlugge levering, mooie schoenen

Vlugge levering, mooie schoenen

Geweldige webshop

Product als omschreven. Kleur komt ook overeen. Snelle en correcte levering.

zeer snelle service

Prima, snelle verzending

Snelle levering, En de pasvorm van de schoenen is zo fijn, past perfect. Mijn volgende schoenen worden zeker weer Gabor.

Service echt perfect. Bestelling kwam heel snel, zoals beloofd. Kostenloos retour, ging heel makkelijk.via DHL Ze hebben zelfs maat 35.5. Ga er zeker nog eens kopen.

Altijd mooie schoenen en goede service. Heel tevreden over.

Mooie schoen

Hij was te smal anders had ik het gekocht.

grandioos

Eindelijk de geschikte laarsjes voor mij (ruim in de breedte voor mijn voeten). Snelle en goede levering! De volgende aankoop wordt weer een GABOR (schoen of laars)!

Snelle levering en ook retouren netjes geregeld, helaas kwam de kleur niet overeen.

Fijne website met een snelle levering. Helaas was de kleur afwijkend van de website. Op de website meer groen en in het echt eerder grijs dan groen. Heb ze dit keer retour gedaan. Wel jammer, want de sneakers zelf zat goed. Ik heb al meerdere items via de website besteld en ben daar heel te vrede over.

Geweldige schoenen,

Snelle levering een perfecte pasvorm.

Vlot

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd.

Snelle levering door vriendelijke bezorger

Snel geleverd mooie laarsjes

Ze doen wat ze zeggen

Op tijd, de goede maat en netjes ingepakt, top!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch