Snel geleverd mooie laarsjes

Ze doen wat ze zeggen

Op tijd, de goede maat en netjes ingepakt, top!

Topservice - topschoenen

Vanaf bestelling tot de schoenen in huis zijn een topservice om dan te kunnen genieten van het lopen op wolkjes! Zalige schoenen. Een perfecte aanvulling bij mijn steunzolen ter ondersteuning van mijn moeilijke voeten.

Mijn ervaring met Gaborstore is prima!

Wat ik fijn aan Gabor schoenen/laarzen vind is dat ik erop kan vertrouwen dat ze altijd passen. Ze zitten altijd goed. Heel fijn! Gaborstore levert netjes en op tijd.

Vlotte communicatie en verzorgd ingepakt

Heel vlotte communicatie, er zat geen retourlabel in mijn doos, werd direct geantwoord op mijn vraag, heb de Sneakers kunnen vlot terugsturen om dan een maat groter 't bestellen, ook heel verzorgd ingepakt.

Opvallende verschijning

Mooie kleuren die het verschil maken. Zoals altijd kan ik rekenen op een comfortabele sneaker.

Vlot en betrouwbaar

Vlot en betrouwbaar

Uitstekende snelle levering.

Gabor schoenen vind ik een goede kwaliteit en perfecte pasvorm.

Mooie schoenen

Mooie schoenen zitten heerlijk veel keus

Snelle levering, fijne schoenen

Blij mee!

uitgebreide keuze en eenvoudig je persoonlijke stijl terug te vinden

ik heb last van hamertenen en ik was op zoek naar zomerschoentjes waarbij er geen naad/stiksel over mijn tenen loopt. door de verschillende opties op de website, had ik vrij snel mijn keuze gemaakt.

Super snelle en goede service

Hoge kwaliteit schoenen, snelle verzending en nette vlotte afhandeling als je iets wil ruilen bijvoorbeeld.

Altijd snel in huis, prachtige schoenen en als het niet past wordt het bedrag ook weer snel teruggestort

Eenvoudig bestellen, snelle en correcte levering

De bestelling was snel gedaan en snel geleverd. Prachtige sneakers en heel blij mee!

perfect

prima!

Bij Gabor weet je dat de maten niet afwijken en dat de schoenen zeer comfortabel zitten. Een feestje dus om te bestellen !

Goed geholpen

Wellicht kan de pasvorm aan de voet nog wat beter worden nagegaan.

Gewoon top shop

Hier vindt ik altijd passende en verschillende leuke schoenen

Modern goede pasvorm. Zeer tevreden en happy met de vorm en kwaliteit

Zie boven

Super service!

Al meerdere keren online besteld en telkens een correcte, vlotte service!

gabor schoenen zijn fijn

Ik draag al jaren schoenen van het merk gabor zijn soepel niet stug zeker de soft variant.

Goede kwaliteit en snelle verzending

Netjes verpakt en goede kwaliteit schoenen

Super!!!

Het was mijn eerste bestelling via de website,was super blij !Het was ook heel vlug geleverd en het belangrijkste voor mij alles klopte via de foto ,kleur ,maat en super verzorgde verpakking !Bedankt !!

snelle service

Heel goed alles geregeld

Voor herhaling vatbaar!

Helder en duidelijke instructies op de site waardoor bestellen eenvoudig. Ruime keuze maar dat wist ik al:)!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch