met Gabor schoenen steeds perfecte pasvorm voor mij!

Ik heb moeilijke schoenmaat als vrouw, 43 en breedt G enkel Gabor schoenen durf ik on line te bestellen, steeds goede pasvorm, rappe levering, heel tevreden !

Het is waar je op hoopt!

De bestelling ging makkelijk en prachtige schoenen voor een goede prijs.

Geweldig!

Er was niets op aan te merken. Schoenen zijn netjes op tijd geleverd zonder schade en de juiste maat

Alles is goed verlopen Zeer tevreden

Top merk

Voor mij de perfecte pasvorm

Gemakkelijk te bestellen via de mail die ik steeds krijg. Mooi design. Zeer goede kwaliteit. Heb ondertussen al een grote collectie gabor schoenen, sneakers en laarzen.

Makkelijk en vlot

Geweldige veterlaars met snelle levering

De veterlaarzen had ik al in het zwart. Deze lopen zo fijn dat ik ze nu ook in het wit heb. Goede steun, loopzool en fijn extra breed.

Fijne schoenen en goede service

Niets op aan te merken

Op tijd geleverd goed verpakt en 100%wat ik wouw

Super fijne schoenen voor mijn voeten. Ook nog mooi om te dragen , keuze genoeg. Ik wil geen ander merk meer. Sinds ik deze al een paar jaar draag ,sinds mijn operatie aan mijn voet .

Gabor doet wat hij/zij zegt

Bij Gabor kan ik altijd slagen bij het kopen van schoenen. Ik heb een kleine voet en problemen. Waardoor ik eigen zooltjes in de schoenen leggen.

Stipte levering zoals nog in het verleden!

Stipte levering!

Super mooie sneakers

Sneakers zien er in het echt nog mooier uit dan op de site. Mooi model en materiaal.

Snelle service super mooie en fijn zittende schoen

Goede levering van schitterende kwalitatief hoogstaande schoenen

Blij ben ik met de kleurige zomercollectie. Mezelf groene schoenen kado gedaan voor m'n veertigste verjaardag. Ontzettend blij mee. Zitten heerlijk en ogen vrolijk en koninklijk.

Juist en snel!

Bij iedere bestelling verloopt het vlot en snel. Ook de retour zending, indien nodig, verloopt goed!

Top bedrijf

Altijd snelle levering en goed verpakt, goede kwaliteit schienen

Gabor is mijn favoriete schoenenmerk! Ze zitten altijd super

perfect

snelle levering, afhandeling bij retour zenden is ook snel en zeer correct. Mooie collectie moderne sneakers voor de vrouw met behoefte aan een wat bredere leest. Kortom een online ervaring waar andere online winkels nog iets van kunnen leren.

Snel en service

Alles is verlopen zoals gewenst

Snelle en correcte levering

Geweldige service

Het zijn prachtige schoenen ..de rolling soft sneakers , helaas was de druk onder mijn pijnlijke , kon het mooi thuis even uitproberen, maar helaas toch terug moeten sturen zonder extra kosten!

Heel ruime keuze in grotere maten. Het bespaart mij uren zoeken in fysieke winkels. Eens je de juiste maat weet is het een echte luxe om hier zo de passende schoen(en) te vinden. Ik heb al meerdere Gaborschoenen in mijn bezit en ben altijd heel tevreden over de pasvorm , kwaliteit en de moderne look!

fantastisch

Al mijn Gabor schoenen, laarzen en sneakers zitten werkelijk fantastisch

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch