het beste comfort voor mijn voeten

Zeer gebruiksvriendelijke website. Via filters in een mum van tijd de schoenen gevonden die het beste bij me passen. Modieuze en toch super comfortabele boots en schoenen. Super blij met mijn aankoop.

Snelle levering en prachtie laarzen!

Geweldig goed

Toppie! Snelle levering.

Altijd prima

Heel goede ervaring.

Een snelle levering en bezorging

De schoenen zijn correct en netjes geleverd door dhl.Ben er erg blij mee

Fijn dat Gabor schoenen altijd goed passen

Gabor schoenen, laarsjes enz zitten altijd goed. Ik koop bijna elk jaar laarsjes van Gabor en wil niets anders.

Super snelle levering

Zoals altijd weer keurig verzorgd en bezorgd door DHL bij afleveradres. Helaas laarsjes terug gestuurd en boven de 60 euro is het gratis terug retourneren. Wat een service. Tot de volgende keer.

Zo komt mijn kast wel vol met Gabor!

Een uitstekende website, duidelijke inhoud en indeling en een fantastische organisatie erachter met snelle en zorgvuldige verzending, facturering en retoursturen (alhoewel dat eigenlijk nooit nodig is met die mooie vaste schoenmaten). En fijn ook dat er in de uitverkoop altijd nog uitgebreide keus is. Gabor is al al lange tijd mijn favoriete merk en met zo'n website blijf ik terugkeren.

De laarsjes zitten als gegoten.

Het halve maatje kleiner was precies wat ik nodig had. Supersnel geleverd, eerder dan verwacht.

Altijd tevreden

Snelle levering, goede schoenen, kwaliteit is goed , bestel al jaren bij Gabor en wil nooit meer een andere schoen.

Snelle levering en goede pasmaat

Perfect nakomen bestelling

Perfect nakomen van bestelling

Super netjes

Vind het erg netjes en fijn dat de schoenen worden gecontroleerd met het overzicht erbij. NETJES. Super blij met mijn sneakers

Ik koop alleen Gabor schoenen

De schoenen van Gabor zijn elegant en fijn te dragen. Ik koop ook graag de Rolling soft schoenen, die lopen echt heerlijk. De webwinkel heeft goede selectiemogelijkheden: kleur, maat maar ook leestwijdte en schachtwijdte. Het enige wat ik mis, is bij de foto's een goede foto van de voorkant.

Altijd prima service!

Veel keuze, duidelijke webshop, altijd een snelle levering en gemakkelijk retourneren.

Prachtige schoenen, snel leveringsproces

Ik ben altijd heel blij met nieuwe schoenen van Gabor. Leuke modellen, zo ook mijn nieuwe enkellaarsjes. Fijn dat ze verschillende types hebben, waar ook mijn steunzooltjes in kunnen. Het bestelproces ging ook gemakkelijk en ze kwamen snel binnen. Weer heel tevreden dus.

Geweldige schoenen!

Schoenen van gabor zitten heerlijk en belangrijk, ik kan er lange afstanden op wandelen, ben er blij mee!

Prima webshop en site.

Handige site om te bestellen, gaat allemaal snel en makkelijk . Goed tevreden over dat je het pakket ook zelf af kan halen bij een servicepunt. Kortom zeer tevreden !!!!

Aarzel zeker niet om de volgende keer te bestellen

Snelle levering. Goede update van de te volgen stappen betreffende de bezorging. Netjes verpakt.

Duidelijke site

Goede site, fijne pasvorm schoenen. Prettig dat in veel modellen eigen zolen kunnen. Mooi leer. Snelle levering!

Uitstekend!

Super site waar ik snel alles kon vinden. Snelle levering en retourneren ging ook snel en soepel. Mooie fijne schoenen die heerlijk lopen

Super leuke laarzen

De laarzen zijn heel leuk om te zien en zitten super fijn

Ik ben erg tevreden over deze schoenen!

Deze Gabor aankoop zorgt voor een goede loop, geeft mijn voeten veel plezier en tevens maak ik goede sier!

Mooie schoenen

Heel blij met mijn nieuwe Rolling Soft schoenen, zitten als gegoten

Betrouwbaar

De laarzen die ik gekocht had waren te klein. De retourprocedure was duidelijk en het geld was binnen een paar dagen teruggestort op mijn rekening.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch