Leuke mooie schoenen.

Heb hele moeilijke voeten. Teen ingekort en vastgezet . Een teentje door vergroeiing helaas operatief verwijderd. Daardoor heel blij met Gabor schoenen die ik kan dragen en fijn lopen .

Geweldig.

Makkelijke site om te bestellen en precies op de datum wat vermeld werd bezorgd. Laarsjes waren netjes en goed verpakt. De kleur was ook wat ik in gedachten had.

Altijd kwaliteit en perfecte service

Al jaren vaste klant, steeds kwaliteit voor een goede prijs, perfecte pasvorm en mooie materialen, ben en blijf fan !

Super makkelijk te bestellen

Mijn maar 42 van Gabor past altijd. Nooit geen ander merk meer. Heel veel keuze.

Topschoenen!

De schoenen zijn bezorgd op het aangegeven moment. De schoenen voldoen aan alle verwachtingen!

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken,vlot geleverd netjes verpakt.

Werd zelfs een dag eerder afgeleverd, dan dat bij de bestelling stond, super!!!!

Duidelijke informatie, tijdige levering.

Alles goed geregeld, geheel naar verwachting.

snel en verzorgd

Bestellen , snel in huis en mooi ingepakt. Kwaliteit van de schoenen naar wens.

Top kwaliteit , snelle levering

Alles prima geregeld

Snelle levering volgens afspraak.

Altijd goed of je nu in de winkel of online koopt Met Gabor zit je altijd goed

Prachtige collectie en snelle levering!

Mooie overzichtelijke website en veel keus in grote maten! Gabor schoenen en laarzen hebben een perfecte pasvorm.

Geweldig merk

De kwaliteit en pasvorm van Gabor is altijd super.

Zeer goede en snelle service.

Gabor geeft een bijzonder goede en snelle service.

snel en goed

Vriendelijk en snel geholpen in winkel. Levering sneller dan verwacht en helemaal blij met mijn nieuwe schoenen.

Snelle levering, netjes verpakt.

Prima schoenen, goede service.

Ik koop al langer mijn Gabor schoenen via uw site en ben altijd tevreden. Behalve de laatste keer ( vorige week). Daarom geef ik geen 5 sterren. De schoenen zaten verpakt in gekreukelde papieren. Er zat geen ‘ versteviging’ in de schoenen, zoals je hebt bij nieuwe schoenen in de doos. Het leek erop dat iemand ze terug had gestuurd en dat er bij terugkomst geen controle is uitgevoerd. De schoenen zijn mooi en passen goed, dus ik heb ze gehouden.

prima levering

netjes en snel geleverd in een goede niet te grote door

Snelle bezorging

In 1 week had ik een retour en een levering nieuwe maat, in dezelfde week retour verwerkt en geld terug, zeer snel geregeld. Ben super tevreden.

Goede en snelle service. Fijne communicatie!

Mooie winkel en uiterst vriendelijke mensen

Wordt altijd deskundig geholpen. En bovenal fantastische schoenen en laatzen. Toppie

Ik ben zeer tevreden over de geleverde schoenen en de service van Gaborestore.nl

De schoenen zijn super en de levering gebeurde stipt en correct. Al was ik wel verwonderd van de .nl - ik heb de schoenen op Gabor.be besteld.

Ruime keuze Ik loop altijd op gabor schoenen ze zitten lekker zien er trendy uit en hebben een uitneembaar voetbed.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch