Snel en een goede service, zeer tevreden!

Snel en een goede service, zeer tevreden!

Supertoffe schoenen de volgende dag al geleverd !

Hele mooie stevige schoenen die perfect zitten zoals ik verwacht van gabor De ene dag besteld en de volgende dag had ik ze al in huis.

Prachtige collectie op gebruiksvriendelijk site

Op de site is duidelijk de schoen te zien, staan kleur en maat duidelijk aangegeven. Leuk ook het advies te lezen op modebewust of tijdloos of kleurgericht te shoppen. Tijdens solden is ook duidelijk aangegeven welke koopjes. De site is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk. De verzending snel en de checklisten vanuit GABOR bieden de vertrouwensvolle kwaliteit. Retour is ook mogelijk. Fijn. Duim voor het hele GABOR team.

Mooie kwaliteit voor een goede prijs.

Altijd blij met een nieuwe aankoop.

Snel bezorgd. Product als getoond

Bestellen ging makkelijk en er werd snel geleverd. De schoenen lopen heerlijk en zien er leuk uit.

Goede koop

Heb eigenlijk een E maat, die is duur en niet mooi. De smalle Gabor past en bijna en is mooi

Heel goeie service

De schoenen waren vlot in mijn bezit. Helaas waren ze te klein. Geen enkel probleem met terugsturen Keurig bericht gekregen dat het pakket was ontvangen. Hoop binnenkort weer een maat groter te kunnen bestellen.

Snelle, correcte service

Ik ben bij deze maar ook bij al mijn vorige aankopen steeds tevreden geweest over Gaborstore. De levering is altijd op tijd. De betalingen maar ook de terugbetaling bij retourzendingen verlopen steeds vlot. Alleen maar positieve opmerkingen.

goede service, heel snelle verzending en levering! TOP

Prachtig kwaliteit

Ik koop vaak mijn schoenen en laarzen bij Gabor. Zeer tevreden van kwaliteit en model

Laarsjes netjes ontvangen, schacht was alleen te smal dus terug gestuurd. Aantal dagen later een mail gehad dat retour ontvangen is, nu alleen nog even wachten op het geld terug.

Prima schoenen en ook in maat 43

Kwaliteitsschoenen. En ook in een grote maat nog charmant.

Wat je besteld, is wat aan je verwachtingen voldoet

Heb al meerdere schoenen, waaronder sneakers, enkellaarsjes besteld bij Gabor.. En elke keer verbaas ik mij hierover dat wat je besteld ook altijd klopt met de foto van de schoen.. Snelle levering, en ook de mails ervaar ik als prettig. Alleen de prijs is in sommige gevallen erg hoog…jammer! Verder ben ik dik tevreden…

Alleen jammer, dat niet van alle schoenen/laarsjes de binnenzool eruit kan. Dit is voor mij de reden dat ik altijd bij Gabor terugkom.

Schoenen zijn geweldig!superzacht

Zoals op de site aangegeven vallen ze ruim dus maat kleiner besteld en inderdaad perfect! Snelle levering

Steeds maar weer top!!

Kan niet anders zeggen dan nette en vlotte service! Top merk

Goede verpakking snelle levering

Kan niet beter

Super fijne schoenen!

Weer geslaagd: super stoere veterschoenen! En ze lopen heerlijk! Ik draag alleen maar Gabor, omdat ik dan geen blaren krijg. Voor mij nooit iets anders meer!

op tijd geleverd, prima kwaliteit schoenen

voor mij prima pasvorm schoenen, zitten comfortabel.

Prettig online winkelen goeie service als de schoen niet bevallen heb je ook snel het geld terug

Veel keus goeie maten doordat heel veel schoenen ook in halve maten besteld kunnen worden. Prima service, je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik heb alleen maar Gabor schoenen zou niet meer ander willen.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Ik ben zeer tevreden over mijn schoenen. Ik heb ze gepast en gedragen tot ik ging slapen . zezitten heel gemakkelijk en comfortabel .Ok delevering is snel envlot gegaan zonder problemen .

hele comfertabele shoeffies

ik draag al jaren Gabor schoenen. De breedte maten in combinatie met de comfortabele schoenen zorgen voor veel draag gemak en plezier. Ik heb altijd een modieuze schoen die ik overal onder aan kan doen. Gabor steekt voor mij boven alle merken uit, en het is daarom dat ik steeds besluit........... opnieuw voor Gabor schoenen te kiezen. de schoen die mijn voeten verwend, elke dag opnieuw.

Zitten perfect

Goede beschrijving, uitleg. Snelle levering

Genoeg keuze en snelle levering

Groot assortiment. Duidelijke foto's en informatie over de schoenen. Snelle levering

Goede service snelle levering

Zuid Willemsvaart 229