Duurde alleen lang voor ik bericht kreeg dat de retourzending bij jullie aangekomen was Maar dat kan ook aan DHL liggen

Redelijk snelle levering. Netjes verzorgd en een super schoen Gabor. Zeker de halve maten zijn voor mij fantastisch. Dank u

Keurige nette en vooral snelle levering. De laarzen zaten netjes in een doos, ik ben er super blij mee. Dit weekend ga ik zo lekker voor het eerst dragen.

Altijd goed

Maat altijd goed en snelle levering

Mooie enkelaarsjes

Zeer tevreden met mijn mooie, elegante, maar ook comfortabele, suède enkellaarsjes met de bekende goede Gabor pasvorm. Snelle levering.

Erg tevreden over de duidelijkheid, service en de producten.

Al vele schoenen besteld via de website van Gabor. Duidelijke website, snelle levering en altijd fijn ....de " track and trace ". Één keer een schoen kapot gegaan en dit werd opgelost zoals het hoort. De maat was niet meer op voorraad, dus kreeg het geld teruggestort. Natuurlijk weer een bestelling gedaan voor een ander paar heerlijke schoenen. Ga zo door!

Prima service, stipte verzending

Topkwaliteit

Gabor is mijn favoriet

Prima pasvorm. Fijn materiaal. Breedtemaat heel fijne schoenen mooi afgewerkt. Alleen het craquelee leer wordt vrij gauw lelijk. Dat is jammer.

Ik heb zeer goede ervaring met de gabor store en de kwaliteit van de schoenen is super. Zelfs al ze niet voldoen aan de juiste kwaliteitseisen die ze hanteren, krijg je fijne informatie van hoe en wat. Hartelijk dank daarvoor

Geweldige schoenen

Gabor is mijn lievelingsmerk. Ik vind de schoenen mooi en confortabel. Maar helaas waren de door mij bestelde schoenen te strak om aan te trekken. Ik heb ze helaas moeten retourneren,

Vriendelijk en behulpzaam.

Mijn keuze was in mijn maat niet voorradig. Medewerker adviseerde een ander paar te passen met dezelfde pasvorm, zonder opdringerig te zijn. Uiteindelijk online besteld in juiste maat en kleur. Geweldig geholpen.

Contact met de klantenservice was echt heel vriendelijk

Mijn bestelde schoenen in maat 39 velen erg groot uit, gevraagd of ze konden worden omgeruild maar dit kon op dit moment helaas nog niet, maar heel vriendelijk geholpen

Only Gaborstore, not more!

Voor mij al jaren alleen maar Gabor schoenen, om de geweldige leest, goede service en prima prijskwaliteit!

Top !

duidelijke website ! bestellen gaat heel makkelijk. Mijn favoriete merk .

Snelle levering en top kwaliteit, mijn favoriet merk

Gabor, enkel en alleen Gabor

De perfecte schoen of laars; kwaliteit en uitstekende pasvorm; aanbevelen waard

Goed in alles

Met Gabor kom je nooit in een spagaat, altijd voor een ieder de juiste maat.

Met Gabor altijd de perfecte pasvorm voor iedere maat. En altijd de juiste adviezen van de verkoopster in de shop.

Super fijne schoen/laars. Perfecte maat en pasvorm. Precies wat ik verwachtte

Snelle levering. Helaas niet mogelijk om artikelen te ruilen, dit zou wel fijn zijn.

Goede ervaring

Goede ervaring Ze waren niet in de winkel, verkoopster besteld en thuis laten bezorgen. Helemaal goed gegaan

snelle levering goede prijs

Mijn artikel werd binnen 2 dagen geleverd, erg snel. Via de mail steeds keurig op de hoogte gehouden, Ik had een maat extra besteld om te kunnen kiezen. Deze kon ik eenvoudig retour sturen en het bedrag stond ook snel weer op mijn rekening. Helaas is er geen Gabor store bij mij in de buurt. Ik had online nog niet eerder besteld, maar ga het zeker weer doen omdat ik fan van Gabor ben.

Geweldig!

Snelle levering. Prima product! Alles naar wens!

Uitstekend product

Gabor stelt nooit teleur. Prima kwaliteit en mooi design. Jammer dat mijn steunzolen niet goed combineerden met het enkellaarsje dat ik had gekozen. Volgende keer meer succes!

Prachtig en goed zittende schoen

Mooi model, goede pasvorm en tijdloos

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch