altijd goed

ik koop al jaren alleen nog maar gabor schoenen zitten altijd meteen heerlijk

Snelle en goede service!

Moest helaas de laarzen retourneren, maar alles werd snel en gemakkelijk afgehandeld. Ook het terugstorten van het betaalde bedrag.

Fantastische schoenen snel besteld, snel bezorgd!

Vroeger altijd zere voeten na een dag werken, totdat ik Gabor ontdekte..... super schoenen, zitten altijd meteen goed... en het leuke voor ieder wat wils van sneaker tot lange laars ik heb ze bijna allemaal... maar ja schoenen heb je nooit genoeg toch?!

Schoenen werden afgeleverd, ik heb ze aangetrokken tot bedtijd!

Bestelling via de duidelijke Gaborsite, keurige bevestigingsmail en een paar dagen later mogen ontvangen. Koop al jaren Gabor in fysieke winkels maar deze manier is me ook uitstekend bevallen!

Mooie, stoere laarzen, snelle levering!

Voor t eerst bij jullie besteld, snelle levering, ik werd op de hoogte gehouden, uiteindelijk mooie laarzen voor een mooie prijs, bedankt!

Gewoon goed.

Fijne en mooie schoenen, snel geleverd, fouten worden heel snel hersteld. Niks op aan te merken.

Makkelijk bestellen en vlugge levering

Hoewel ik persoonlijk liever in de Gaborwinkel binnenloop vind ik alle nieuwe- en sale aanbiedingen op de site ook prettig. Mijn laatste bestelling waren herenschoenen. Dit is voor mijn man de eerste keer dat hij Gabor (in dit geval Rollingsoft) schoenen gekocht heeft. Ze werden als zeer prettig ervaren. Als ik ze eventueel had willen retourneren dan was dat ook zeer makkelijk gegaan want alle formulieren zaten in de doos. Kortom zowel winkel als on line prima service.

Ben tevreden na 2 de keer

Ik had een paar sneakers besteld, vol verwachting kwam pakket bij openen teleurstelling verkeerde kleur? Snel nieuwe besteld toen ze toe kwamen was het inorde. Had tel verwacht of cadeaubon voor ongemak. Maar helaas niet.

Uitstekende service

Sorry maar de laarsjes waren voor mij te smal - ik heb ze teruggestuurd en dat was OK.

Geweldig!

Duidelijke site, snel geleverd.

Prima shop

Snelle levering. Helemaal goed!

Fantastische webshop

Zeer goede ervaringen met deze webshop. Goed telefonisch te bereiken en snelle levering! Niet twijfelen, bestel bij Gabor! Doen hoor!

Snelle goede levering

Mooie kwaliteit en goede producten

Supermooie schoenen, snelle bezorging en goede retourservice

Ik heb erg smalle voeten en de Gabor schoenen passen altijd perfect helaas bij deze laarsjes moest ik ze retour sturen omdat ze zelfs bij mij te strak zitten. Helaas want ze zijn prachtig mooi.

Voor herhaling vatbaar!

In een woord uitstekend! Makkelijk te bestellen, levering op tijd, pasvorm uitstekend, direct aangetrokken en niet meer uitgedaan.

Goede snelle levering

Duidelijke foto's vd schoenen. Snelle levering. Gewoon goede service

Geweldig schoenen zitten lekker, aan treken en lopen , nooit geen pijne voeten meer.

Voldoet aan verwachtingen.

Prima, mooie schoen, goede pasvorm.

Overzichtelijk gebeuren en makkelijk bestellen

Zie boven . Alles heel duidelijk

Prima laarsjes en snel geleverd.

Zelf in drukke decemberdagen bestelling heel prompt bezorgd.

prima service

goede aanbieding en levering binnen 24 uur, zelfs op 24 december!

Fantastisch snelle levering, zelfs naar België, de laarzen waren helaas te smal, maar ben heel tevreden van de leuke sneakers, Gabor is het enige merk dat goed zit als je als vrouw maat 43 hebt

Mooie duidelijke webshop

Schoenen besteld, kwamen eerder dan verwacht, top. Waren goed en netjes verpakt.

Al jaren Gabor fan super schoenen.

Gabor is in een woord een goede schoen,lopen geweldig blijven mooi. Een keer een Gabor daarna wil je geen andere meer geweldig.

Fijne site en snelle bezorging

Het is altijd fijn shoppen via de site van Gabor store. De site is overzichtelijk ingedeeld. Dus dat wat je ook zoekt het is makkelijk te vinden. Daarnaast komen de bestelde items snel en netjes verpakt binnen

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch