Op advies van mijn Pedoloog heb ik deze schoenen gekocht. De schoenen zitten erg lekker en goede kwaliteit.

Het is een genot om op Gabors te lopen

Mijn ervaring met Gabor is geweldig. Aantrekken en aanlopen. Of het makkelijke sneakers zijn of pumps.

Goede website, snelle bezorging

Ik had de laarsjes al ergens anders gezien, maar daar hadden ze geen halve maten, hier wel. Snelle bezorging, goede service, gewoon heel blij mee.

Heb hele goede ervaring met Gabor ik heb alleen maar Gabor schoenen

Ben heel tevreden over Gabor!

Heb hele goede ervaring met Gabor ik heb alleen maar Gabor schoenen

Ben heel tevreden over Gabor!

Prima!!

Snel geleverd, helaas dit keer niet mijn model, Terug gestuurd en binnen een paar dagen het geld terug op mijn bank. TOP!!!!

Laarsjes zijn perfect en supersnel geleverd.

De pasvorm is nog steeds goed, ruim assortiment en snelle levering.

Laarsjes zijn perfect en supersnel geleverd.

De pasvorm is nog steeds goed, ruim assortiment en snelle levering.

Mijn favoriet schoenmerk!

Bedankt Gabor om toffe, hippe, modieuze schoenen te maken die 100% comfort bieden!

Zeer goed geïnformeerd per mail Correcte en snelle levering. De laarsjes zijn exact het kleur zoals

Eerst en vooral....ik ben ik al jaren trouwe klant van gabor schoenen. Top schoenen voor mij omdat ik moeilijke voeten heb en steunzolen en maat 43 en veel keuze heb. Eenmaal mijn keuze gemaakt, makkelijk te betalen, je wordt snel op de hoogte gebracht van je bestelling en transport. Mijn veterlaarsjes waren exact het kleur zoals op de site. Kortom gabor is een TOP product. Verwennerij voor je voeten!

Je krijgt waar de kwaliteit waar je om vraagt

Ik kan met een gerust hart online bestellen. Mijn bestelling is dan ook exact hoe ik het verwacht heb. Goede pasvorm en kwaliteit . Kwaliteit naar waarde.....ik heb mijn bestelling snel in huis en alles klopt.....heerlijk

Mooie schoenen

Duidelijke website. Schoenen voldoen prima aan de verwachtingen

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch