Helemaal top

Uiterst correct en dienstbaar

Topservice

Snelle levering.

Goede dienstverlening

Prima service, schoenen waren niet in de gewenste kleur en maat voorhanden, andere kleur gepast en ee goede kleur en maat werden in de winkel besteld en naar mijn huisadres verzonden.

Helder en overzichtelijk

Fijn om op halve maten te kunnen zoeken en vinden. Heldere foto’s en beschrijven. Prima site dus! Levering ging ook zoals beloofd. Ik ben heel blij met mijn nieuwe laarzen!

Helder en overzichtelijk

Hippe boots!

Bedankt Gabor om hippe schoenen te maken mét draagcomfort!

Vlotte bezorging

Goed verpakt, artikel voldoet aan mijn wensen

Snel en goed

Ik ben zeer tevreden over de snellle service.

Snel en goed

Ik ben zeer tevreden over de snellle service.

Perfecte snelle levering

Je word goed op de hoogte gehouden wanneer je schoenen geleverd worden Zelfs nog een mailtje van de tijd wanneer je het kunt verwachten

Keurige en snelle bezorging

Fijne schoenen en lekker thuis passen met de kleding erbij.

GABOR aan je voeten, niks anders meer!

Mijn man overgehaald voor gabor sneakers, ik zelf draag niets anders dan gabor rollingsoft,. Super super tevreden is hij, blauwe van de week ontvangen en vandaag de zelfde in het bruin besteld….. EENS EEN GABOR AAN JE VOETEN EN JE WILT NIETS ANDERS MEER

GABOR aan je voeten, niks anders meer!

Na al heel wat aankopen bij Gabor online geef ik graag mijn positieve commentaar. Producten zijn van hoge kwaliteit en passen perfect als je moeilijke voeten hebt. Daarbij ook heel mooie modellen volgens de laatste nieuwe mode en dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Dus TOP

Snelle service ,goede kwaliteit en ruime keuze

Ik draag alleen maar Gabor schoenen omdat ik problematische voeten heb. Zou ook niet anders willen dragen. Het is fijn dat ik die altijd bij de Gaborstore kan bestellen.Ik ben altijd tevreden.nooit geen klachten

Snelle service ,goede kwaliteit en ruime keuze

Super tevreden

Hallo, Ik heb net nieuwe schoenen gekocht heel mooi afgewerkt super service en daar past dat handtas wel bij graag zou ik die winnen zou mooi assortie zijn met mijn schoenen Super tevreden Annick

Zoals “gewend” geweldige sneakers

Zo fijn deze mooie en fijne zwarte sneakers gevonden te hebben. Ze lopen heerlijk en net iets andere uitstraling dan het “gabor-ritsje” aan de zijkant. Blij mee

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch