Heel snelle levering

Ik vind Gabor fijne schoenen brede leest mooie modellen vooral de sneakers

Snelle en perfecte afwikkeling

Helaas heb ik de schoenen moeten terugsturen. Volgens mij klopt de breedtemaat niet. Ik kon er met geen mogelijkheid in. Ik heb altijd Gabor schoenen maat 42H en die passen uitstekend, maar deze lijken meer op 42F

Schoenen waren goed, laarzen te klein aan de hiel

Vlot geleverd , mooie kwaliteit

Schoenen waren goed, laarzen te klein aan de hiel

Vlot geleverd , mooie kwaliteit

Geweldig die breedte maten en mooi assortiment

Goedzittende korte laarsjes met hakje gekocht! Zitten heerlijk en staan erg leuk

Zoals “gewend” geweldige sneakers

Zo fijn deze mooie en fijne zwarte sneakers gevonden te hebben. Ze lopen heerlijk en net iets andere uitstraling dan het “gabor-ritsje” aan de zijkant. Blij mee

Zoals “gewend” geweldige sneakers

Goede service, prachtige laarsjes!

Ik ben heel blij met mijn prachtige zwarte Gabor enkellaarsjes.

Goede service, prachtige laarsjes!

Ik ben heel blij met mijn prachtige zwarte Gabor enkellaarsjes.

Super bedankt

Hallo, Heel tevreden met mijn nieuwe schoenen ik koop al jaren Gabor schoenen . Met mijn laatste paar schoenen zou daar wel een mooi Gabor tasje bij passen Nogmaals bedankt Annick

Super tevreden

Hallo, Ik heb schoenen besteld super tevreden van de service en heel snel geleverd , Die handtas zou er misschien goed bij passen Vriendelijk bedankt Annick

Super schoenen

Gabor heeft de perfecte schoenen voor mij. Ik heb een brede voet. De comfort schoen In breedte maat is perfect voor mij. Slagen doe ik altijd bij de GaborStore!

Super schoenen

Geboren schoenen hebben een prima afwerking,

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch