Geboren schoenen hebben een prima afwerking,

Geboren schoenen hebben een prima afwerking,

prachtige schoenen en laarzen en fijn dat je halve maten kunt krijgen.

Mijn ervaring met Gabor is altijd heel positief totdat ik onlangs laarzen bestelde waarbij de factuur, het retourlabel en het controleformulier ontbrak. De laarzen waren beschadigd en er zaten lijmresten op.

prachtige schoenen en laarzen en fijn dat je halve maten kunt krijgen.

Pasvorm en look perfect!

Service uitstekend. Laarzen helemaal naar mijn zin, mooie uitstraling en pasvorm is fantastisch!

Topservice bij Gabor!

Makkelijke site om te bestellen. Superleuke items waardoor het moeilijk is een keuze te maken. Snelle levering en topservice!

Topservice bij Gabor!

Topservice: de verkoopster was een topper!

Ik was al maanden op zoek naar de perfecte sneakers en vond deze in de Gabor store…..maar niet in de juiste kleur en maat. De verkoopster heeft alles en iedereen gebeld tot ze de door mij gewenste maat en kleur gevonden had en deze voor mij besteld: wat een topper!

Topservice: de verkoopster was een topper!

Snelle levering van een paar prachtige laarsjes!

Snelle levering van een paar prachtige laarsjes!

Gabor mijn schoen, altijd goed

Snel geleverd en pasvorm is voor mij geweldig

Bij Gabor slaag ik altijd

Weer geprobeerd in een winkel laarzen te kopen. Maar een kleine maat…… Nee dus. Dus toch weer Gaborstore!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch