Goede klantenservice en levering volgens afspraak

Eerst contact gehad met de klantenservice voor het juiste onderhoudsproject. Werd zelfs nog even nagevraagd voor de zekerheid. Snelle levering, volgens aangeven op website en juiste producten ontvangen. Kortom zeer tevreden.

kwaliteit en keuze

Gabor aschoenen zitten erg comgortabel en zien er ook nog leuk uit. Op deze site kan ik prima fijne en leuke schoenen vinden. Ik ben zeer tevreden en wil niet anders meer.

Heb nog zelden problemen gehad. Als het wel zo was dan werd het snel opgelost.

Levering en bestelling voldoet volledig aan mijn wensen.

Alles prima

Prima levering, prima schoenen!

Heb al meerdere Gabors en het is altijd weer een feestje!

super service, correcte levering

goede duidelijke webshop goede kwaliteit en duidelijke omschrijving en foto's van de laarsjes super service en correcte levering

Allereerst zo fijne pasvorm en kwaliteit van de sneakers en veterschoenen.

Wat is er lekkerder na werk (ben gastvrouw in theater Carré) om de heerlijke sneakers of de veterlaarsjes van Gabor aan te trekken!

Snel geleverd, prachtige stoere laarzen.

Eenvoudig om (meerdere paren) schoenen te bestellen. Site is duidelijk, goede keuze qua filters. Ik draag al vele jaren Gabor en ik wil niks anders meer. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Gemakkelijk en duidelijk

Eenvoudig om te bestellen en duidelijk hoe het te doen. Wel was de beloofde levertijd van 2 werkdagen ruimschoots overschreden

Ben zeer tevreden over de site. De filters die je aan kan geven en het assortiment. De levering is snel en netjes verpakt.

keurig afgehandeld

Prachtige laarsjes, heel blij mee!!!

Artikel geleverd zoals afgesproken, tijd, plaats en uiteraard het artikel zelf

Super merk!

Superfijne webwinkel met geweldige schoenen en laarzen waar ook je steunzolen in kunnen. En ook fijn dat er breedte maten zijn!

Prima laarzen

Snelle bezorgen, goede prijzen, schoenen met perfecte pasvorm en comfort.

Alles was goed

Keurig verpakt, laarsjes net als ik gedacht had en precies op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger

Moeilijke damesmaat, feestelijk en comfortabel

Gisteren miste ik de bruiloft van mijn lieve buurjongen, maar de schoenen waren gelukkig op tijd bezorgd. Vanwege mijn schoenmaat 42.5 kan ik in weinig winkels/merken terecht. Ik kan ook niet op hakken lopen, vanwege hielspoor. Naast dat de schoenen perfect bij mijn feestelijke kleding paste, zijn ze comfortabel vanwege de zachte binnenzool en de sleehak. Helaas heb ik de bruiloft moeten missen vanwege Covid19, maar mijn schoenen passen perfect onder een leuke spijkerbroek e.d. en hoop ik in de toekomst toch nog een leuk feestje bij te wonen. Schoenen kunnen je maken en breken. In het verleden heb ik vaak net de verkeerde gekocht. Mijn ervaring is dat je met Gabor's aan kan dansen, shoppen en meters maken.

Ik wil niet anders meer dan Gabor schoenen!

Sinds een aantal jaren draag ik Gabor schoenen, hele fijne pasvorm, ik wil niet anders meer! Zowel winter als zomerschoenen.

Fijne en goede online service

Mooie producten, waar ik meermaals besteld heb.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch