Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Prettige site om in te winkelen, met duidelijk teksten voor verschillende artikelen.

Snel geleverd, fijne schoenen. Duidelijke informatie mbt verzending.

Supersnelle levering

Laarzen woensdag besteld, donderdag geleverd.

Snelle bestelling en heerlijke sneakers.

Had twee paar besteld en de volgende dag bezorgd. Helaas een paar retour met nogmaals snelle reactie via mail met retour bon. Hup naar service punt en retour gestuurd. Blij met deze site.

Pumps

Hele fijne ervaring. De schoenen die ik graag wilde hebben waren er niet in mijn maat. Besteld en een paar dagen later in huis.

Mooie schoen

Mooie schoen die lekker draagt

Super tevreden !

Heel tevreden zoals altijd bij gabor !

Heerlijk

Geweldige schoenen die heerlijk lopen.

Uitmuntend

Ik draag niet anders dan Gabor sneakers sandaaltjes laarzen

Lekker online winkelen , in je account staat je schoenmaat, lekker makkelijk. Snelle en correcte levering

Fijn bedrijf

Heel fijn om bij jullie iets te bestellen, komt altijd goed aan. Ik hoef zelden iets retour te zenden. Ga zo door.

Vlotte levering schoenen na bestelling

Goed comfort en modieus

Toppie

Snelle levering, heel tevreden!

Prima geholpen in de winkel en super snel thuis bezorgt.

Perfect lopen!

Gabor is voor mij de omschrijving van de perfectie van een schoen

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Ik ben zo blij met mijn fantastische sneakers, de site is gebruiksvriendelijk en de levering was keurig op tijd !

Top schoenen

Mijn hele colletie schoenen bestaat bijna allemaal uit Gabor Too schoenen

Goede pasvorm

Ben heel tevreden

Precies mijn leest

Glorieus !!!!!!!

Prima materiaal, Mooie pasvorm. Vooral de maatvoering met halve maten.

Ik koop al jaren al mijn schoenen van Gabor . Nooit meer een ander merk voor mij

Super tevreden

Vlugge levering en netjes verpakt.

Prachtige kwaliteit

Gabor heeft in 1 woord fantastisch schoenen. Zitten en lopen altijd goed. Heb nooit geen andere schoenen aan mn voeten . Ook dit paar weer super, samen met een snelle verzending

Tip top inorde

Alles was correct en perfect bij bestelling en levering. Schoenen waren prachtig. Gabor schoenen zijn zalig om te dragen.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch