Artikelen snel verstuurd, en de retourzending ging ook snel

uitstekende service, mooie schoenen!

Heel mooi dat Gabor breedte maten heeft. Ik weet precies mijn maat, dus bij 1 schoen was dat ook precies goed. De andere schoen was helaas duidelijk te groot, dus dat was dan weer jammer. Maar de retour ging ook heel soepel, en het geld werd direct teruggestort

klandizie is geweldig

Snelle levering, netjes verpakt en retourneren gaat als vanzelf :)

Fantastisch!

De schoenen werden snel en netjes verpakt verzonden en zijn van goeie kwaliteit. Het is de derde keer in kortte tijd dat ik schoenen van Gabor online bestel.Ze zijn fantastisch voor mijn mogelijke rn pijnlijke voetjes. Met dank!

Fijne laarzen en probleemloze levering

Niet positief

Laarzen van Gabor besteld. Ik heb altijd 38. Nu 38 besteld en ze waren wel 2 maten te klein. Er was geen retourlabel, hier echt lang op internet moeten zoeken. Het was moeizaam. Telefonisch ook niet te bereiken. Nu nog geen geld terug. Ik bestel niet weer bij Gaborshop, zal ook niemand Gaborshop aanbevelen.

PRIMA

BEN NIET GESLAAGD BIJ MIJN AANKOOP..... SNEL RETOUR EN SNEL REFUND ! DUS GOEDE ERVARING BIJ GABOR

Super site

Goede kwaliteit. Snelle en nette levering.

Mooie comfortabele sneakers

Mooie, comfortabele sneakers. Ze lopen meteen goed en het is fijn dat ze geschikt zijn voor steunzolen.

Rollingsoft sneakers van Gabor lopen zeer comfortabel!

Mijn eerste paar sneakers van Gabor uit de lijn “rollingsoft”. Het loopt heel comfortabel en in ben zeer tevreden.

Laarsjes zitten goed en lopen prima

naar wens geleverd

het was geweldig

De schoenen zijn TOP en snel in huis..Allemaal geweldig!!

Retour schoenen

zo netjes afgehandeld, mogen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

Zitten heerlijk.

Mooie gympen met “bont” en zitten heerlijk.

Uitstekend!

Ik heb laarzen besteld. Fijn dat alle maten (ook de schachtwijdte) zo goed beschreven zijn op de website.

Weer zulke voortreffelijk, comfortabel paar schoenen

Ik draag enkel Gabor schoenen sinds tientallen jaren. Ook nog weer een hip paar aangeschaft met uitstekende pasvorm en goede kwaliteit.

Een woord geweldig is genoeg

Duidelijke website, bestellen en met 2 dagen producten in huis. Top

de schoenen zitten als gegoten

Heel blij met deze schoenen, ik heb enkel problemen en deze schoenen geven veel steun.

Goede kwaliteit gecombineerd met een luxe uitstraling

Zeker niet de 1e aankoop en zeker ook niet de laatste

Mooie schoenen die je ook nog met steunzolen kunt dragen.

Snelle levering!

content

Content met mijn aankoop van de enkellaarsjes , zeer comfortabel , maar...ik bestelde cognac kleurige , kreeg echter diep bruin/rood kleurige ... Daar de kleur me niet tegenstond , ze toch maar gehouden .

Uitstekend.

Goede en snelle service. Schoenen zijn goed verpakt.

Fijne schoenen je loopt er zo mee weg

Fijne schoenen ik wil niets anders ook voor bredere voeten.

Prachtige laarzen

Prachtige laarzen gekocht , artikel goed omschreven en duidelijke foto’s. De verzending vond ik wel wat lang durend. Maar ik ben ontzettend blij met de laarzen

Snelle levering, goede communicatie

Gemakkelijk te bestellen, duidelijke website. Snelle levering.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch