Prachtig!

Gabor schoenen zitten altijd lekker, staanleuk en je stapt er zo op weg, blij mee!

Ik koop het liefst Gabor omdat deze schoenen mij meteen goed zitten. Ik zag ook dat ze persoonlijk gecontroleerd worden. Dat geeft een vertrouwd gevoel. De schoenen waren heel degelijk verpakt en werden op tijd geleverd.

Vlot verloop van mijn bestelling

Vlot verloop van mijn bestelling

Feestje

Schoenen van Gabor zitten altijd goed en lekker! Mooi en kwaliteit! Snelle levering, product goed verpakt! Kadootje voor mezelf!

Besteld op de duidelijke Gabor site en na 2 dagen keurig op mijn huisadres afgeleverd, keurig ingepakt, erg blij met mijn mijn nieuwe laarsjes!

Correcte behandeling, goede communicatie en vlotte levering.

Al een paar maal een bestelling gedaan bij Gabor store en altijd is alles picobello in orde. Goede kwaliteit en perfecte pasvorm.

Snelle levering en goed verzorgd.

Mijn bestelling werd netjes ingepakt snel geleverd. Jammer genoeg bevielen de schoenen niet. Geld werd snel overgemaakt.

Fijne service

Goed advies en fijne service, de medewerker nam alle tijd voor me in de winkel en uiteindelijk samen de schoenen in de webshop besteld omdat ze in de winkel niet op voorraad waren. De volgende dag al thuisbezorgd.

Boven verwachting!

De schoenen, die ik in de Gabor winkel in Den Haag wilde kopen, waren daar helaas niet op voorraad. De attente verkoopster bood me aan ze voor me te bestellen in de online Gabor store. Dat was snel geregeld. Ik zou de schoenen binnen een paar dagen thuis ontvangen. Tot mijn verbazing werden ze de volgende ochtend al keurig thuis bezorgd. Echt super fijn deze service.

Zeer snelle levering van het product

Snelle en goede levering

Super snel

Mooie schoenen, snelle levering. Helaas niet de goede maat. 37 te groot 36 te klein

De beste ervaring

Alle aankopen bij Gabor verlopen uitstekend. Snel en bij eventueel retour verloopt alles heel vlot met de nodige respons.

Gabor blijft kwaliteit bieden!

Terwijl ik aan het zoeken was naar zwarte enkellaarsjes, dacht ik alle mogelijkheden te hebben bekeken. Vervolgens dacht ik laat ik toch eens kijken naar wat Gabor te bieden heeft. Ik wilde eigenlijk niet zoveel geld ervoor uitgeven. Maar eerlijk is eerlijk de laarsjes zijn het geld waard. Erg comfortabel en ook modern. Kortom heel blij mee

Makkelijk zoeken en snel besteld

Ik zag de laarzen die ik graag wilde, besteld en de volgende dag al in huis. Super en ze zitten weer geweldig.

Vlot verlopen

Bestelling via een Gabor winkel omdat ze mijn maat schoen niet meer hadden. Bij hun besteld en 2dgn later correcte levering!

Simpel zoeken en duidelijke beschrijvingen filters

Dat Gabor een topmerk was, is al bekend. Al zoekend naar de juiste schoen, kwam ik uit bij een andere webshop. Deze gaf enkel informatie over de maat en kleur. In de Gaborstore stond wel de essentiële info, zoals voetbreedte, uitneembare zool, hakhoogte etc. En die info klopt helemaal!

En snelle afhandeling, geld terug in geval nodig iets niet past of niet voorradig.

Snelle levering, pakket super netjes verpakt.

Snelle en goede levering

Een paar laarzen besteld. Deze waren de volgende dag in huis, netjes verpakt en geleverd.

Op tijd geleverd en netjes ingepakt

Snel en goede service

Prima ervaring, koop regelmatig Gabor schoenen. Snel geleverd en prima service als er wat mis gaat.

Werd heel vriendelijk geholpen

Mooie laarsjes

Heel snel.

Meedenken en advies op hoog niveau!

Heerlijk …. de gaborshop! Fijn dat ze alle maten op voorraad hebben! Voor mijn verjaardag outfit had ik laarzen van Gabor gezien! In mijn woonplaats kon ik ze nergens passen in mijn maat 42! In amsterdam wel in het zwart! De cognac kleur die ik wilde hebben was niet op voorraad. Door het invullen van mijn gegevens op de bestel zuil had ik de volgende dag ( binnen 20 uur) de laarzen in huis! Zo zag ik er op mijn verjaardag fantastisch uit!

Leuke winkel

Prima ervaring met Gaborwinkel in Den Bosch. Vriendelijke verkoopster. Mijn maat was niet aanwezig. Maar kon de sneakers in andere kleur passen. De sneakers werden dan binnen enkele dagen naar mijn thuisadres gestuurd.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch