Precies op tijd, en een vriendelijke bezorger

Keurig op tijd.

Snelle levering, prima service

Te vreden

Ik ben uitstekend geholpen

Goed advies gekregen. Mijn gewenste kleur was niet op voorraad. Deze hebben ze kosteloos opgestuurd naar mijn huisadres. Ook heb ik goed advies gekregen voor het onderhoud van mijn suède schoenen.

Alles is vlot verlopen. Geen opmerkingen.

Ben heel tevreden van het merk gabor.

Gabor schoenen en accessoires zijn top!

Bij Gaborstore is het altijd leuk om te shoppen. Je vindt er steeds een groot en voordelig aanbod van fantastisch mooie en comfortable schoenen om te dragen.

Héérlijke schoenen in alle opzichten!

Goed geholpen in de winkel en digitaal “op kleur” afgemaakt.

fijn geholpen vanuit de winkel

toch nog mijn favo schoenen in de goede maat, en snel thuis bezorgd

Correcte afhandeling,en snelle levering

Zoals ik van Gabor gewend ben: prima kwaliteit en pasvorm. Voor mij (bijna)nooit meer een ander merk.

Zoals gewoonlijk prima service!

Zoals gewoonlijk werd mijn bestelling na 1 werkdag geleverd. Het cadeautje voor mezelf werd in een onberispelijke doos met knisperend papier geleverd. De laarsjes zitten als gegoten! Voor iemand met reeds 5 voetoperaties achter de rug, zalig!

Prachtige laarzen

Mooie site, waar ik mooie laarzen heb gevonden. Na aankoop snel geleverd en ze blijken ook nog eens perfect te zijn

Snelle bezorging en makkelijk toegankelijke website

Al meerdere Gabor schoenen/laarzen in huis. Lopen super lekker en doordat er halve maten zijn passen mij pressies goed. Via website makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Niets op aan te merken.

De schoenen die ik wilde waren er niet in de kleur die ik wou. Een ander paar gepast, en de volgende werden de schoenen in de juiste kleur keurig thuisbezorgd.

Zoals altijd fantastisch

Ik draag alleen gabor, nooit pijn aan mijn voeten Slippers, sneakers en laarzen altijd goed, een 10 voor mij

Bestelling snel op t afhaalpunt en al even snel omgeruild door een andere maat. Ze zitten HEERLIJK!!!!

Prachtig schoenen- beste service

Altijd vind ik schoenen naar mijn goesting en die worden snel bezorgd naar Belgie.

Goede aankoop

Eenvoudig te bestellen op simpele site. Snelle bezorging, prima verpakt. Ben heel blij met mijn laarzen.

Makkelijk, snel en goed!

Geweldig!

Kan niet beter.

Alles was goed. Het bestelproces, de levering, de verpakking en het belangrijkste: de schoenen voldoen aan alle verwachtingen.

Super tevreden over de bestelling en de levering, naast de kwaliteit die ik verwachtte.

Duper tevreden, snel geleverd, alles volgens plan, tevens precies wat ik zocht en ook de maat was perfect. Helemaal blij mee!!

Ben blij met mijn schoenen heb ze op de juiste dag ontvangen zoals afgesproken was een hele fijne service geboden.

De schoenen die je krijgt zijn met zorg ingepakt. Retourneren is nooit een probleem maar is gelukkig maar zelden nodig!!

Perfect!!

Schoenen zitten altijd perfect. Kan er uren op lopen.

Prachtige comfortabele schoenen en laarzen voor een goede prijs, kwaliteit en service

Alles in 1 woord Perfect! Prima website, zeer snelle verzending En hele fijne schoenen Beter bestaat niet! Voor mij is er maar 1 merk schoenen, Gabor!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch