was gewoon goed

Snel besteld, en snel binnen. en ze lopen top.

Niets op aan te merken

De maat die ik nodig had, was niet aanwezig in de winkel. Ter plekke actie ondernomen op dd website. 2 dagen later had ik de juiste maat in huis. Toppie gehandeld, bedankt Gaborstore

Goede service, snelle levering.

Vriendelijke meedenkende mensen en een prima bezorging.

Vriendelijke meedenkende mensen en een prima bezorging.

Snelle en perfecte levering .

Op zaterdag besteld en dinsdag al in huis ,ik ben zeer tevreden

Uitstekende en snelle, correcte service.

Info klopt. Je krijgt wat beloofd wordt comlunicatie is ook correct

Razendsnel!!

Prachtige site, makkelijk bestellen en geen enkel gedoe rond retourneren.

Snelle levering en mooie producten

Bestelling was netjes ingepakt, schoenen keurig in vloeipapier. Kaartje erbij wie de bestelling had gecontroleerd, en er is prima uitgelegd wat de wijze van retourneren was. Dikke duim voor Gabor store!

Uistekend

Zeer klantvriendelijk personeel i Utrecht. Comfortabel product. Modellen mogen nog iets modieuser zijn.

comfortabel en mooi

Gabor laarzen die ik heb gekocht lopen heerlijk, lijkt wel alsof je op warm zomergras loopt. Verder zien ze er stoer uit, en redelijk tijdloos, dus ik hoop ze lang te dragen. Ook goed voor onze planeet.

Goede en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering. Retourbevestiging komt snel. Enig minpunt is retourprocedure want voor ieder paar schoenen een aparte doos en apart retourformulier om helemaal in te vullen. Niets is voorgedrukt. Wel goed dat er omruilen voor andere maat wordt geboden.

Heel blij met de prachtige pumps!

Zeer betrouwbaar en top service

Super fijn geholpen in de winkel. De juiste maat was niet meer op voorraad. Direct contact met andere filialen en de volgende dag keurig thuis afgeleverd. Klasse.

De bestelde laarzen zijn vlot en volgens afspraak bezorgd . Voldeden aan mijn verwachtingen

Veel keuze

Alleen bij Gabor vind ik goed passende enkellaarzen met een prettige wijdte en een dikke zool om op te lopen. Het zit altijd goed en er is genoeg keuze in het aanbod!

Veel keus, snelle levering, fijne schoenen.

Prettige webshop met veel keus. Schoenen worden snel geleverd. Ik koop altijd Gabor schoenen, dan weet ik zeker dat ze gelijk heerlijk zitten. Inlopen niet nodig en nooit (meer) zere voeten.

Al 15 jaar blij met Gabor-laarzen...

Al meer dan 15 jaar koop ik elke 2 jaar de zwarte 'paardrijlaarzen', die ik vervolgens bijna dagelijks draag. Altijd goed, zowel qua look als comfort. Ik blijf fan.

Precies als ik verwachtte

Zo fijn dat de schoenen van Gabor wat breder vallen. In een winkel gepast voor de maat maar online besteld omdat ik andere kleur wilde. Kleur blauw komt goed overeen met de kleur op de site. Sneller in huis dan was vermeld. Tevreden klant hier.

Alles was perfect

Ik bestel zeker nog

Goede kwaliteit, goede prijs en goede service

Ik bestel meestal via gabor store. Veel keus, snelle levering, en altijd goede service

Optimaal

Vlotte en snelle levering

Prima !

Snelle levering . En goede service.

Prima, duidelijk, stipt en correct, kortom top!

Prima, duidelijk, stipt en correct, kortom top!

Precies wat ik zocht

Goede steun prachtig materiaal lopen heerlijk

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch