Snelle en correcte levering

Ik zocht op het internet naar Rolling Soft van Gabor en kwam op de site van Gaborstore.nl terecht waar ik in mijn maat een hele ruime keus zag. Gelijk twee paar Rolling Soft uitgezocht en na twee dagen werden deze bezorgd. Nu na een week dragen is de conclusie….Top schoenen! Tot de volgende keer!!

Goed geholpen jammer dat mijn maat er niet was

De verkoopster was vriendelijk en heeft goed geholpen helaas was mijn maat er niet en het is altijd lastig en hopen dat het paar dat opgestuurd wordt wel lekker zit.

gabor schoenen passen mij altijd goed

Wat ik jammer vond ,is dat ik bij een ander bedrijf de juiste gabor enkellaarsjes vond en niet bij jullie zelf.

Geweldige service.

Fijn contact gehad met de klantenservice omdat verkeerde kleur enkellaarsjes werden bezorgd. Heb ze wel gehouden en weer opnieuw besteld waarna de andere dag de goede kleur werd bezorgd....dus snelle levering. Ben blij met 2 paar mooie enkellaarsjes in de kleur. taupe en donkerblauw.

Bestelling gedaan en 2 dagen later geleverd . Perfect . Heel tevreden.

Helemaal oké

Super geholpen!

Vriendelijk geholpen.

Wij zijn vriendelijk geholpen door de verkoopster. Helaas waren bij twee paar schoenen de maat niet op voorraad maar heeft zij ze online voor ons besteld. Deze kon ik de volgende dag al ophalen bij een door ons gekozen ophaalpunten. Ook een goed advies gekregen voor onderhoud.

De schoenen die ik besteld had werden snel bezorgd. Was goed te volgen via de site en vervolgens via de link van de pakketbezorger. Helaas schoenen half maatje te groot. Makkelijk gratis retour gestuurd via bijgevoegd formulier waar ik ze meteen via het zelfde formulier kon omruilen voor een half maatje kleiner. Goed geregeld

Good product, on-time delivery.

Good quality product, delivery on time.Thanks.

Comfortabel en mooie kwaliteit

Mooie laarsjes, goede pasvorm, goede kwaliteit en prijs verhouding

Website is duidelijk, de service top

Er ging iets mis met de levering, echter de service afdeling van Gabor heeft het voor mij keurig opgelost. Dank u

Super snelle levering

Keurige levering, op tijd!

Makkelijk kiezen uit een ruime collectie, blij met Gabor!

Mijn ervaring met gaborstore den Bosch was zeer goed!

In de gaborstore in den Bosch werd ik erop geattendeerd dat ik de schoenen die toen niet in mijn maat aanwezig waren kon laten bezorgen. Daar was ik blij mee en dat is keurig verzorgd en bezorgd,De gaborschoenen passen altijd goed in mijn maat en zitten zeer comfortabel, ze zijn hun geld echt waard!

Duidelijke communicatie en snelle levering. Ik koop graag bij Gabor.

Super mooie laarsjes

Gabor zit altijd perfect.

Super schoenen

Goede kwaliteit schoenen Snelle levering

Uitstekend!

Uitstekende service. Snelle levering, mooie en moderne schoenen met een heerlijk draagcomfort.

Snelle service, betrouwbaar.

Ik ben super blij en tevreden met de prachtige enkellaarsjes

Het is altijd spannend als je laarsjes via de webshop besteld. Passen ze? Is de kleur naar wens? Is het wat ik er van verwacht had? Ik kan op deze enkellaarsjes zo weglopen. Geen knelpunten!!!! Heel blij mee.

Mooie laarsjes

Mooie laarsjes weer gekocht, zeer tevreden, en happy!!! Gabor past altijd perfect. Bezorging oke, op tijd zoals aangegeven.

Netjes

Snel geleverd, goed geïnformeerd, netjes verpakt.

Top! Topmerk en topservice!

Ik draag al zeker 45 jaar Gabor schoenen, ze zitten comfortabel aan mijn moeilijke voeten en zijn daarbij ook nog supermooi en hip! De boots die ik nu bestelde voldoen volledig aan mijn verwachtingen! Top!

Alles goed verzorgd vlug geleverd dus tevreden

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch