hele snelle levering

Ik had mijn schoenen heel erg snel binnen, keurig verpakt en in correcte staat! En als altijd bij Gabors zaten de schoenen gelijk geweldig.

Fantastisch Gabor

Super snel de levering en ben erg blij met jullie collectie

Duidelijke communicatie, snelle levering. Een van de weinige zaken die ook laarzen met een smalle schacht leveren.

Prima verlopen, ruiling en terugbetaling snel afgehandeld

Zoals altijd snel geleverd

Een goede seervice!

De schoenen zijn in werkelijkheid even mooi als op de site. De schoenen passen perfect.

Correcte verzending en levering van het bestelde artikel !

Je wordt constant op de hoogte gehouden ivm de verzending en levering op het door jouw aangeduid punt! Het artikel is zorgvuldig verpakt en nog eens verpakt in een verzenddoos van aangepaste grootte. Dus bij Gabor bestellen is zeker voor herhaling vatbaar, want ik apprecieer de manier waarop het artikel geleverd wordt. Ik kan nu genieten van een paar modieuze, goedzittende en trendy schoenen !

Supersnelle en correcte service, top!

Voor herhaling vatbaar in de toekomst!

Prachtige laarzen die heerlijk zitten

Ik heb hoge beige 'afzaklaarzen' van Gabor besteld. Ze zijn prachtig en zitten en lopen heerlijk! En ik had ze ook nog snel in huis. Heel blij mee

Prachtige laarzen, zitten heerlijk!

Zoals gewoonlijk, geweldige kwaliteit en snel bezorgd! Ik ben er erg blij mee, kan er weer even tegen. SUPER

Bekend met het merk, dus prima

Laarsjes zijn zoals beschreven. Prima

Precies de schoenen die ik wil.

Een mooie charmante schoen, voor verschillende kleding staan de schoenen goed!

Goede ervaring netjes geleverd

Bestellen was heel gemakkelijk, ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn twee paar laarsjes zouden komen en het werd netjes verpakt geleverd. Vanwege Hallux Valgus draag ik schoenen in wijdte H zodat ik daar dan geen last van heb en ze zijn echt enorm leuk en toch hip zeg maar. Kortom enorm blij mee!

Uitstekend/ mooie kwaliteit schoenen

Super mooie/ hippe schoenen in schoenwijdte H. Sinds ik steunkousen heb een een breder en een breder voetbed nodig heb, wil ik niks anders meer dan Gabor!

Ik beveel deze winkel absoluut aan, goede service en fantastisch zittende schoenen. Voor mij heerlijk veel keus ook voor extra brede voeten, en echt leer voor een knobbel op mijn teen.

Het is goed dat jullie in breedte H hebben

Helaas waren ze te groot nu terug gestuurd

Snelle levering, netjes verpakt. Top

Keurig verpakt, snelle levering, duidelijke informatie in het pakket om evt te retourneren

Vlotte levering en prachtige, goed passende schoenen

Voor de eerste keer besteld en heel erg tevreden

Perfect, eel tevreden

Snelle levering, schoenen perfect ingepakt. Ik zou zo weer bestellen

Al jaren een betrouwbaar merk voor mij

Ruime keuze in grotere damesmaten dan gemiddeld, prima kwaliteit schoenen waar ik altijd jaren plezier van heb, een dag inlopen is voldoende om comfortabel te kunnen lopen, uitstekende pasvorm (voor mij), snelle levering. Ook in de dealerwinkels altijd goede ervaringen gehad. Heel blij met al mijn Gaborschoenen en -laarsjes!

Goede service en snel geld terug bij terug zending.

Snel binnen En echt ggabor. Perfecteschoen goed voetbed voor mijn grote en brede voeten. Ik ga er bijna mee slapen voel ze niet zitten

Goede kwaliteit, snelle levering, netjes verpak

Goed koop snel bezorgd

Zuid Willemsvaart 229