Geweldig!!!

Al jaren draag ik Gabor, omdat het een zeer goed voetbed heeft. Ook kan ik mijn steunzolen in de gabor schoenen dragen, omdat de binnenzool eruit kan. Het zijn gewoon hele sterke schoenen met veel comfort.

voldeed aan mijn wens

voldeed aan mijn wens

enkellaarzen

Ik ben tevreden met de aankoop van de enkellaarzen

Was met 2 dagen in huis, retour ging makkelijk, wacht nu op m'n nieuwe laarsen een halve maat groter. Donderdag weg gebracht, nu nog niets gehoord

Mooie qualitatieve laarzen.

Mooie degelijke hippe laarzen van zeer goede qualiteit. Aanrader.

Ik houd van Gabor schoenen en laarzen. Uitstekende kwaliteit en betaalbaar. De schoenen zijn netjes verpakt en dubbel gecontroleerd op maat en kleur. Ik kan iedereen die comfort en kwaliteit eisen, aanraden om bij Gabor te bestellen!

Snelle bezorging van topschoenen

Topschoenen voor een goede prijs. Dit was mijn eerste bestelling bij Cabor en dit is zeker goed bevallen! De schoenen zitten perfect. Ook fijn dat je een bezorgdatum kan kiezen. Helemaal top dus!

Super fijne schoenen

Al jaren draag ik schoenen van gabor. De winkel heeft een ruime keuze. En super fijn is het dat wanneer ik nieuwe schoenen koop ze altijd gelijk lekker zitten.

Wat je op de site ziet leest krijg je ook

Wat je ziet lees krijg je ook.

Fijne website en snelle levering

Slecht

De verkeerde schoenen in de doos met daarop het plaatje van de schoenen die ik besteld heb met een controle briefje erbij.

Online aankoop: verwachtingen kloppen volledig

Online schoenen besteld. Levering is goed, compleet en precies zoals aangegeven op de webshop. Schoenen waren netjes verpakt. Zitten goed.

Perfecte schoenen!

Snelle levering!

Helder en snelle service.

Vriendelijke bediening. Heldere uitleg over online service en snel geleverd.

Bestelde schoenen eerder ontvangen dan verwacht

De website is overzichtelijk. De bestelling is makkelijk te plaatsen. De bestelde schoenen eerder ontvangen. Prima pasvorm en kwaliteit. Helemaal top

Goed en snel geleverd, meer keuze dan in winkel.al

Al jaren Gabor schoen drager. Graag wel pumps in assortiment houden.

Super!!

Erg tevreden over bestelling en de goede service

Duidelijk, overzichtelijk

Duidelijk met de sorteerfunctie de goeie schoen te vinden

Optijd het juiste geleverd en makkelijk te bestellen.

Optijd het juiste geleverd en makkelijk te bestellen.

Snelle en goede levering

Snelle levering, alles is goed ingepakt. Retourneren/ruilen gaat ook gemakkelijk.

Een goede dienstverlening

Omruilen verloopt heel vlot

Mooie webshop, met duidelijke foto's!

Wat je besteld, wordt netjes de volgende werkdag aan huis bezorgd. Ieder seizoen worden mijn 2 dochters blij met een nieuw paar Gabors waar ze met veel plezier op lopen! (En ik zelf ook).

Snelle levering. Prima!

Prettige website om bij te bestellen. Netjes en snel geleverd.

Duidelijk en zeer nette afhandeling

Hele nette store, duidelijk en correct.

Ik kan een winkel begonnen met mijn collectie Gabor

Geweldige schoenen, modieus en ze lopen fantastisch

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch