Supercontent!

Al enkele keren online besteld en altijd heel blij met de geleverde sneakers!

Alles klopt.

Goede keuze , na bestelling snel geleverd.

Snel en goed geleverd

Fijne website en snelle en duidelijke levering

Snelle levering, blij met aankoop!

Super snel leveren,goed geholpen.Fantastisch schoenen.Maat 43 dus heel blij mee

Vlug geleverd

Altijd prima pasvorm en kwaliteit

Snelle levering, altijd goede maat en pasvorm

Perfecte levering en afhandeling

Levering was zeer snel. De retourafhandeling en terugbetaling liep perfect, alle complementen !

Bestellen ging goed, netjes en snel op tijd geleverd

Altijd goede service, ook enorm snel, vanavond besteld morgen in huis. Als je weet wat je pasvorm en maat is, kan het haast niet mis gaan!

Mooie goed lopende sneakers

Het merk Gabor is al jarenlang mijn favoriet. De schoenen/laarsjes/sneakers zijn mooi om te zien, dragen prettig, en hebben een goede pasform Een heel tevreden client!

Super snel en goede schoenen

Goede keuzes mooie schoenen en fijn voetbed voor mij

Gabor blijft mijn merk

Sneakers uit de comfort serie (leest H) gekocht voor de lente/zomer. Ik koop altijd schoenen van Gabor omdat dit het enige merk is waar ik de hele dag op mijn werk op kan lopen zonder 's avonds pijnlijke voeten te hebben. Grote keuze en snelle verzending. Ik ben, zoals altijd zeer tevreden.

Super winkel met super schoenen

Snelle levering, leuke schoenen Passen (bijna) altijd!

Retour keurig afgehandeld

Snelle levering + mijn vraag over retouren werd heel snel en goed opgepakt door de klantenservice. Was ik heel blij mee.

Snel

Super webwinkel

Snel bezorgd, goed verpakt. Bij retour snel geld terug.

Prima schoenen

zijn altijd goed

Snel en netjes geleverd. Geen retourbon in de doos, die ik wel nodig had, maar dat kon ik online regelen. Echter, mijn ervaring is dat veel mensen geen eigen printer hebben.... dus de locatie van afgifte zal altijd een print moeten kunnen maken. Ik weet niet of dit altijd zo is.. en ook niet of daar standaard kosten aan verbonden zijn. Goed om dit te vermelden!

Keurig verzonden zondag besteld dinsdag ontvangen

Super goed kwaliteit en zeer goed schoenen

Super gave sneakers

Schoenen zitten perfect, zijn prachtig om te zien. Heel fijn dat de zool eruit kan zodat mijn aangepaste zooltjes erin passen.

Altijd goed

Snelle bezorging. Als er iets retour gestuurd moet worden wordt dit keurig afgehandeld. Ruime keuze en goede kwaliteit. Maat klopt altijd.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch