Mooie schoenen

Pasvorm prima

Heb al eerder schoenen op deze manier besteld en nu weer. Ben heel tevreden, netjes en goed verpakt geleverd. Goede kwaliteit schoenen. Ideaal!

Super website

Schoenen besteld en de volgende dag in huis. Ik ben er blij mee.

Gabor sneakers de beste ooit

De sneakers zitten voor mijn moeilijke voeten zo zalig en perfect. Ik koop nooit andere.

Prima geholpen mijn maat was niet aanwezig werd besteld en kreeg ik de volgende dag thuisbezorgd. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Comfort gecombineerd met goede service!

Gouden sportieve instappers van Gabor online gekocht, ze zitten als gegoten! De levering verliep vlug en vlot.

Supervriendelijke service achter een prachtige schoen.

Werd verliefd op een prachtige lichtblauwe instapper. Echter de maat viel kleiner uit. De klantenservice dacht met mij mee, regelde de retourzending en ik kocht een halve maat groter. Spijtig genoeg was het niet de schoen voor mijn voet. Vond in Valkenburg een kleine schoenenzaak met Gaborschoenen. Het was niet mijn droomschoen, maar ik heb nu wel fijne, goedzittende en elegante instappers.

Gabor, TOP merk

Mijn laatste Gabor aankoop waren witte sandalen en zoals al mijn Gabor schoenen zitten ze geweldig.

Wennen maar ook mooi

Prachtige sandalen maar na een uur een blaar op de teen en ik moet erg wennen aan de schoen en het lopen hiermee

Heel tevreden.

Draag al jaren alleen nog maar rollingsoft schoenen, zitten heerlijk. Deze keer instap sneakers en ze lopen heerlijk, en heel gemakkelijk dit instap model, ook de kleur is prachtig. Ik ben weer tevreden met mijn rollingsoft sneakers.

Snelle levering, vlotte return

Snelle levering en vlotte return

Geweldige pasvorm voor mijn voeten.

Ik draag al jaren Gabor schoenen, maar sinds ik de rolling soft schoenen draag loop ik op wolken. Doordat de zool eruit kan is de schoen perfect voor mijn voeten.

Snel en goed

Bestel en de volgende dag in huis !!!!

Snel, goeie service

Sandalen besteld, volgende dag in huis, zitten heerlijk !

Fijne sneakers

Sneakers gekocht! Zitten perfect, zoals bij mij altijd bij GABOR. Omdat ik erg twijfelde tussen 2 maten ( heb soms de ene, dan de andere) toch maar 2 maten besteld. De andere naderhand retour gestuurd. Moet wel zeggen dat ik retour procedure niet erg 2025 vindt, moest nl zelf een retour etiket printen, dat zie je echt bijna nergens meer. Mag van mij beter geregeld worden, bv in 1 etiket, of via de mail, is ook milieu vriendelijker.

De beste schoen die ik me maar voorstellen kan

Fantastisch, loop op wolken!

Wát 'n zaligheid om op Gabor schoenen te lopen!! In 2 weken 4 paar gekocht. Ik liep altijd op Skechers, maar het laatste jaar steeds meer last onder mijn voeten. Daardoor 'n Gabor schoen geprobeerd. Ik ben helemaal om!!!! Voor mij geen andere meer, super schoen!!

supersnelle levering van mooie sandalen met een prima pasvorm

's Middags besteld en de volgende dag reeds ontvangen. De sandaaltjes zijn heel mooi en hebben een heel goede pasvorm, zoals je van Gabor mag verwachten.

rommelig

nu 2x een paar schoenen besteld. 1e paar te klein, 2e paar te groot. Aanmelden retour (als voorgeschreven bij instructies) werkte 2x niet: opgave van email-adres en bestelnummer (als gevraagd) werd niet geaccepteerd. Moet je eerst via algemeen klantenformulier je klacht doorgeven, dan volgt er pas actie. 2e keer moest ik (herhaald) nog om retoursticker vragen. Zat niet bij aflevering van de bestelling. Nummer klantentelefoon liet me (1x geprobeerd) ook zo'n 6 minuten in de wacht. Kortom: erg soepel loopt die web-winkel niet. Schoenen zullen wel in orde zijn, maar nu eerst maar eens naar een echte winkel.

Goede schoenen

Alles van Gabor is van uitstekende kwaliteit en de service kan niet beter zijn !

geweldig

ik loop al jaren op Gabor laarzen, slippers, instappers, enz, gympen, nooit geen problemen.

prima sandalen

ze lopen heerlijk en goede pasvorm

Ik ben erg tevreden met mijn schoenen passen perfect zien er mooi uit ! De levering ging zoals beloofd , was er snel

Prachtige sneakers met een comfortabele pasvorm

Modieuze sneakers met een groot comfort. Ben groot fan van Gabor!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch