zijn altijd goed

Snel en netjes geleverd. Geen retourbon in de doos, die ik wel nodig had, maar dat kon ik online regelen. Echter, mijn ervaring is dat veel mensen geen eigen printer hebben.... dus de locatie van afgifte zal altijd een print moeten kunnen maken. Ik weet niet of dit altijd zo is.. en ook niet of daar standaard kosten aan verbonden zijn. Goed om dit te vermelden!

Keurig verzonden zondag besteld dinsdag ontvangen

Super goed kwaliteit en zeer goed schoenen

Super gave sneakers

Schoenen zitten perfect, zijn prachtig om te zien. Heel fijn dat de zool eruit kan zodat mijn aangepaste zooltjes erin passen.

Altijd goed

Snelle bezorging. Als er iets retour gestuurd moet worden wordt dit keurig afgehandeld. Ruime keuze en goede kwaliteit. Maat klopt altijd.

what you see is what you get.

Snelle levering zonder problemen en fijne enkel laarzen!

Prima. Webshop

sneakers besteld . Snel bezorgd

Heel tevreden

Super snelle service

Snel geleverd, snel geld terug gestort na retour sturen en heel blij met mijn nieuwe sneackers voor het werk!

In een woord geweldig

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Subliem

Prima product..

Prima pasvorm

Online schoenen besteld. Een van de schoenen viel ruimer dan de ander. Dus het paar ging retour. Na een paar dagen was het aankoopbedrag al teruggestort. Zeer snelle service! Inmiddels een ander paar besteld, welke prima zitten.

Uitstekende service en modieuze en comfortabele schoenen

Uitstekende service en modieuze en comfortabele schoenen

Goede srevice

Schoenen besteld. Helaas deden ze pijn en moest ik ze terugsturen. In eerste instantie kon ik de retourpagina niet vinden op de website daarom een mail gestuurd die de volgende dag werd beantwoord. Op donderdag teruggestuurd en op vrijdag al de ontvangstbevestiging met de mededeling dat het geld binnen 5 dagen werd teruggestort. Inderdaad binnen 5 werkdagen het geld weer op mijn rekening. Top!!

Website verbeterd. Bestellen is eenvoudiger geworden. Schoenen snel in huis.

supergemakkelijk en snel bestel baar

kan niet makkelijker

Top bedrijf.

Als ik bestel, is het altijd goed. Ik loop alleen maar op gabor schoenen.

Vlugge levering

Vlugge levering

Retour betaling kwam niet vanzelf

Retour betaling kwam niet binnen, na contact wel netjes opgelost

Fijne schoenen

Hele fijne schoenen en snelle levering

Goede site, makkelijk bestellen, snelle levering en mooie mooie schoen met goede pasvorm!

Gabor id top

Draag geen ander merk schoen

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goed en snel

Prima service Ook snel iemand aan de lijn Retoursticker misschien gelijk in de doos

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch