Geweldige service !

Zeer goede service en zeer gemakkelijke schoenen om te dragen. Kortom geweldig !

Leuke nieuwe winterboots

Heb deze boots besteld, moest er even aan wennen maar ze zotten gewoon lekker. Ze zijn sportief maar door materiaal kunnen ze ook voor netjes doorgaan.

Gabor geeft mij veel loopplezier!

Al jaren mijn vaste merk voor schoenen en laarzen. Zeker blij met de rollingsoft sneakers, verschillende kleuren,blij mee!

Zie hieronder

Snelle levering en retourneren is heel eenvoudig

Ruime keuze, eindelijk keuze in maat 44

Door mijn maat 44 als dame altijd lastig om schoenen te vinden. Extra lastig als je ook nog eens steunzolen hebt. Bij de Gaborstore heb ik een ruime keuze in maat en breedte maat waardoor ik eindelijk leuke damesschoenen hebben die me goed passen en heerlijk lopen.

Mooie en comfortabele sneaker

De gabor rollingsoft is een heerlijke stevige sneaker met een goede afwikkeling. Hij loopt fantastisch. Ik heb er al vele paren van.

super

tevreden over alles

Snel geleverd, prima verpakt, superblij met mijn winterlaarsjes van Gabor.

Snel geleverd, prima verpakt, superblij met mijn winterlaarsjes van Gabor.

Hele fijne laarzen

Mooie goed zittende laarzen. Loopt lekker. Ben er heel blij mee.

Altijd perfect

Op een gabor schoen loop ik zo weg

Uitstekende levering en kwaliteits schoenen.

Fijne website en goede levering, ook retour sturen goed geregeld.

Mooie schoenen

Altijd op snel verstuurd

Gabor zit heerlijk, loopt heerlijk. Alleen vind ik de neuzen (vorm) van de modellen enkellaarsjes vaak wat te rond en lijkt de laars jammergenoeg meer op de vorm van een kaplaars. Dat geeft waarschijnlijk ook wel weer het comfort voor je voet. Maar iets sierlijker zonder te smal en puntig te zijn zou mooi zijn. Maar dat is mijn mening...

Vertrouwd als altijd

Vertrouwd als altijd, kwaliteit, juiste maat, zit als een slofje, leuke kleuren.

Duidelijke website en snelle levering

Website geeft duidelijke info door foto’s van de schoenen, uitgebreide tekst en het kiezen door filters. Snelle levering en duidelijke mails wanneer pakket aankomt.

Geweldig meteen mijn schoenen kunnen vinden en bestellen en vlug geleverd bedankt

super comfortabele mooie sneaker!

Een prachtige herfst-/winter-sneaker, die ook nog eens heel lekker zit aan mijn bredere voeten, met uitneembaar voetbed, zodat mijn eigen steunzolen erin kunnen. Beter kan ik niet krijgen! Ik ben er zo blij mee...

Mooie laarzen en lopen heerlijk

Kom meestal wel terug bij Gabor vanwege de kwaliteit en het comfort, ze hebben ook leuke trendy modellen

Altijd een perfecte pasvorm

Super positief. Sneakers, sandalen en enkel laarsjes zijn de producten die ik bij Gabor bestel. Kortom alle soorten schoenen die ik persoonlijk draag. Perfecte pasvorm en daarom super comfortabel.

Mooie collectie najaar 2025

Weer een mooie zwarte instapper gekocht perfecte maatvoering en passen perfect! Zeker een aanrader.

Dat smaakt naar meer!

Ik stond werkelijk versteld van het gemak van een schoen. Tot nu toe had ik steeds naar het uiterlijk gekeken. Door het nu over een andere boeg te gooien merk ik dat schoenen wel gemakkelijk kunnen zitten! En de snelheid waarmee ze zijn geleverd, fenomenaal.

Vertrouwd goed.

Zoals iedere zending: mooi product en snel geleverd.

Was helemaal met me nieuwe schoenen

Was allemaal heel snel geregeld

100 punten

Gabor rolling soft gekocht, dames maat 43, modern model, zit en loopt heerlijk. Meer modellen in maat 43 zou fijn zijn!

Kleuren ander

Dacht een donkerblauwe met wit, maar het was veel lichter blauw/paarsig met goud. Nogmaal gesproken altijd goed, nu even niet

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch