Toppie van begin tot het eind!

Na bellen via internet, snelle levering. 1 paar retour gestuurd. Snelle terugbetaling!! En schoenen lopen als pantoffels!!!!

Altijd goed en netjes

De laatste zending alleen gepast en binnen uitgeprobeerd, maar vanwege de hitte nog niet lang aangehad buiten. De verwachting is prima….

Kwaliteit perfect, volgens verwachtingen

Ik heb vaker schoenen van Gabor en weet wat ik kan verwachten. De beschrijving in de webshop is perfect. Ik sta nooit voor verrassingen. Maatvoering klopt altijd en ik wordt nooit teleurgesteld!

Duidelijke foto' s en goede omschrijving. Met name info over xe maat en wijdte

Mijn ervaringen met Gabor zijn positief. Of het nu enkel laarzen of sandalen of sneakers betreft. Een goede kwaliteits prijs verhouding.

Makkelijke site met mooi aanbod

Sinds paar jaar koop ik al mn schoenen bij Gabor, er is van alles qua aanbod en het is goed te vinden op de site. Zo fijn dat de pasvorm en maat altijd goed zijn :-) Bestelproces is makkelijk.

Heb draag al een aantal jaren Gabor rolling soft sensitive schoenen. . Met heel veel plezier geen pijn meer in rug en voeten . Vriendelijke groet Abeltje

Netjes geregeld

Erg goed geregeld Op tijd geleverd

Goede schoenen en snelle levering

Super fijne schoenen en snel geleverd. Heb al meerdere fijne schoenen van Gabor. Goede ondersteuning!

Snelle levering, solide verpakking, mooie boots

Bestelling is netjes en snel verwerkt. Heb een paar mooie boots voor een vriendelijke prijs kunnen kopen. En thuis in alle rust de schoenen kunnen uitproberen, prima pasvorm, mooie zomerse kleur.

Prima service!

De 1ste keer op gabor site zelf gekocht. Anders bij verdeler torfs. Verdiend zeker de 5 sterren. Van begin tot einde perfecte informatie en levering. Ga in de toekomst zeker nog bestellen.

Gabor comfort schoenen zijn pure comfort voor mijn voetjes.

Super goed geregel

Heel fijn datum mijn schoenen bijgemaakt kon laten bezorgen

Top sandalen

Snelle levering. Voor het eerst gabor sandalen gekocht maar had ik veel eerder moeten doen. Lopen heerlijk

Super. Echt fijn

Dit was de 1ste keer dat ik sch o enen online besteld hebt. De schoenen zitten prima . Geen last van blaren en wat er bij de omschrijving van de schoenen stond zo zitten de schoenen ook. Erg prettig. Bedankt

Super blij met de geleverde artikelen

Ik draag al jaren schoenen en slippers van gabor. De maat is altijd goed evenals de pasvorm. Fijn voetbed in de slippers. Zeer vlotte levering.

Onvindbaar alarm in sneakers

Sneakers ok maar beveiligd met een onvindbaar alarm. Alarm gaat af in 3/6 winkels. Jammer maar dus retour.

Jammer dat ik problemen ondervind op mijn Samsung tablet (afbeeldingen niet zichtbaar)

Werkt prima op mijn PC

Zeer adequaat en klantvriendelijk

Bestellingen worden direct behandeld en er komt een mail met de voortgang snel binnen. Ook de retouren en terugbetaling worden goed afgewerkt.

Snelle service.

Schoenen zijn snel bezorgd.Waren alleen helaas toch iets te smal voor mij.Jammer want waren zoals altijd bij Gabor hele mooie schoenen.

heerlijke schoenen en geschikt voor mijn steunzolen

ik weet mijn maat en wijdte en dan met uitneembaar voetbed. dan gaat het goed met mijn eigen steunzolen.

Fantastisch!

Mooie schoenen, prachtige kwaliteit, snelle levering!!

Zorgvuldige verpakking en correcte levering

Mooie collectie met basismodellen. Tevens hippe collectie met mooie kleurtjes. Zeer comfortabele schoenen.

Snelle, goede levering

Ik heb de schoenen uitgekozen op de website, besteld en ze werden heel snel bezorgd.

Prima geregeld

Mijn bestelling kwam heel snel, keurig

Viel tegen

De sandalen. Voetverzorging en bovenkant is van kunstig, het plakt en krijg heel gauw blaren ervan. Jammer, want ik had eerst andere gabor sandalen met zachte suède via een Nelson winkel en die zijn wel perfect. Dat had ik van deze ook verwacht. Helaas een hele teleurstelling, voor een toch wel een prijzig sandaal. Groet Jája Hendriks-Zeman

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch