Fijne website, perfecte levering

Al eerder een mooie tas gezien op de website, paar dagen later deze besteld . Betaling in gemakkelijk en er kan gekozen worden uit een ruime keuze van bezorgtijden.. Op het aangegeven tijdstip werd de tas geleverd. Goede kwaliteit dus helemaaal naar mijn zin.

Prima, alles volgens afspraak geleverd

In deze tijd van leveringsproblemen, drukte en mensen die afspraken niet nakomen, is het een verademing dat gabor gewoon doet wat het beloofd.

Leuke lichtblauwe sandalen

Lichtblauwe sandalen besteld, ze zijn leuk en zitten prima. Omdat ik smalle voeten heb is het fijn dat er ook schoenen in breedtemaat F zijn.

Super levering

BiSnellen levering,binnen 2 dagen in huis!

Goede service , duidelijke site

Correcte en vlugge levering

De bestelling wordt goed nagekeken alvorens ze vertrekt, dat zie je aan het afgevinkte papiertje . Correcte en snelle levering!

Mooie schoenen voor een prima prijs

Keurig op tijd mijn schoenen ontvangen. De pasvorm is super en ze zijn erg mooi afgewerkt.

Kon het weer niet laten , weer een topschoen erbij zit weer geweldig . Kan ze de hele dag aan zonder zere voeten en benen .

Sneakers voldoen aan verwachting. Kleur komt overeen met plaatje. Maat klopt.

Prima service voor een prima product

Heerlijke schoenen die er ook leuk uit zien.

Goede handelingen in en uitvoer.

Mijn eerste bestelling was een teleurstelling. Er was geen schoen meer in mijn maat...3. De afwerking hiervan is top. Alles terug betaald gekregen. Mijn vertrouwen is hierdoor 100%. Dank Gabor u zal mijn volgende bestelling zeker ontvangen. Met vriendelijke groet. Trees Coenen.

Zeer positief

Slipper zijn erg mooi, ze zitten lekker en ze lopen fantastisch!!

Geweldig !

Geweldige, snelle service en levering. Duidelijke website. Erg blij mee en natuurlijk ook met de schoenen ! Hartelijke groet, Ans Boer

Probleemloos

Een aanrader!

Mooie schoenen, snelle levering

Alles netjes hoe het moet

Schoenen de volgende dag geleverd. Prima verzorgd.

Herbeoordeling Gabor online

Na mijn slechte recensie van de online Gabor moet ik deze herzien. Ik ben keurig gebeld en ik heb duizendmaal excuses gekregen. Ze beloven de winkel erop aan te spreken en nooit meer schoenen te versturen met zo,n groot kleur verschil. Super service Gabor en fijn dat dit zo hoog opgepakt wordt.

Snel

Het enige wat jammer was, ik had zowel schoenen als een tas gekocht. Deze kwamen na elkaar in twee pakketjes, dus twee keer naar het ophaalpunt. Verder prachtige kwaliteit, krijg veel complimenten.

Gabor heeft mij nog nooit teleurgesteld!

Ik heb een brede voet en een halve maat. Bij Gabor kan ik altijd terecht! Meestal doe ik ook langer met hun schoenen dan gemiddeld.

Mooie schoen, mooie prijs, snelle levering

Mooie makkelijk zittende schoen, mooie prijs in de sale, snelle nette levering!

Ik had mijn schoenen binnen 2 werkdagen. Werden netjes bezorgd

100% tevreden!

De schoenen die ik besteld heb werden sneller als werd aangegeven bezorgd. Keurig verpakt, in uitstekende staat. Ik ben ook niet anders gewend van de Gaborshop. Heb daar vaker schoenen besteld. Schoenen hebben een uitstekende pasvorm, zijn van prima kwaliteit en gaan jaren mee. Top!!!!

Snelle levering!

Snelle levering. 3 paar sandalen besteld 1 paar retour gedaan en binnen een paar dagen was het geld al weer retour gestort.

Net zo uitstekend als de schoenen zelf

Snelle service, duidelijke instructies Ruim assortiment Heerlijke schoenen, in alle maten en breedtes

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch