Net zo uitstekend als de schoenen zelf

Snelle service, duidelijke instructies Ruim assortiment Heerlijke schoenen, in alle maten en breedtes

Betrouwbaar eerlijk snel en correct zeer tevreden

Gaat bijna altijd goed

Had nu schoenen besteld in wit. Kreeg de kleur latte. Weet niet waar het fout ging maar ze waren ook mooi. Dus heb ze toch gehouden Volgende keer beter.

Eerste maal dat ik iets bestelde en ben heel tevreden

Gabor draag ik al heel lang, zodus wist ik wel wat ik bestelde. De bestelling ging heel vlot en de levering heel vlug.

Mooie en heel fijne sneakers

Ze lopen heerlijk, zijn ook mooi om te zien. Veel keuze op de website!

Overzichtelijk, duidelijk.

Doen est ze zeggen en snelle bezorging.

Mijn eerste ervaring met Gabor is geweldig! Prachtige sandalen, zitten als gegoten!

Super snelle levering

Mooie en goede schoenen. En een snelle levering. Top!

sandalen Gekocht, snelle levering. Mooie pasvorm.!!

Prima, snel een bevestiging na 1 dag al in huis

Ging soepel volgende dag had ik mijn schoenen al in huis. Meestal kom ik in de Gaborwinkel maar daar waren deze schoenen niet meer te koop of te bestellen.

Mooie en nette slipper, frisse kleur paars

Zit goed, lekker zacht leer. Normaal heb ik maat 38,5, bij deze slipper 39.

Ik koop alleen nog Garbo schoenen ze zitten heerlijk ook met een steunzool

Mijn ervaring is dat Garbo schoenen altijd een heel goed voetbad hebben. Voor mijn voeten is het een luxe om ze te dragen met heel veel plezier

Nooit meer.

Ik kocht schoenen voor mijn vrouw, betaalde 65,60. Ze pasten niet goed dus heb ik ze teruggezonden. Kosten 7,25. Een paar dagen later kreeg ik 59 euro op mijn rekening retour. Als de schoenen niet passen rekent de Gabor webshop veel geld: 65,60 - 59,00 = 6,60 + 7,25 : Totaal 13,85. De volgende keer ga ik naar een schoenenwinkel met de taxi dan ben ik goedkoper uit. U kunt mij uit uw bestand wissen.

Gabor is altijd goed!!

Al jaren koop ik gabor schoenen… pumps, instappers en sneakers. 5G = altijd goed voor mij. Ik kan er de avondvierdaagse op lopen. Voor mij geen ander merk meer ❤️

Teleurstellend…

Bericht ontvangen dat de schoenen op 3 augustus geleverd zouden worden. Ook tijd en plaats van levering was bekend. Op desbetreffende dag bericht dat er vertraging was. Kan nog een paar dagen duren, liet men weten. Jammer wel. Bijzonder wel dat ik nu een beoordeling moet geven terwijl product nog niet geleverd is.

De enigste schoen die mij perfect zit, vanwege een brede leest!

Top schoen!!

Mooi schoenen weten te scoren in de uitverkoop, leuk geholpen door de medewerkers.

Overzichtelijke site, ruim aanbod

Op deze site was voldoende keus in mijn maat én het was ook nog goedkoper dan in de winkel. Overzichtelijk zoekmenu.

Super snelle levering, alles zag er netjes uit en zoals gewoonlijk lopen ze fantastisch

Goede comfortabele sneakers gevonden op een gebruiksvriendelijke site!

Mijn sneakers zien er precies uit zoals op de website afgebeeld. Altijd fijn ! Door de filters in te stellen krijg ik een voor mij op maat gemaakt overzicht. Daarnaast is het draagcomfort comfortabel. Aan te raden !

Erg goed

Slippers gekocht...netjes verzorgd

Altijd super.

Alles op tijd super altijd.

Doet wat ze beloven te doen!

Prettig, duidelijk en snel en volgens afspraak. Verder ruime keus en goede kwaliteit.

Ruime keuze en snel geleverd

Goed.

vlotte levering

makkelijk besteld, snel geregeld, mooie schoenen !!!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch