Prima.

De bestelling is snel verwerkt, kwam eerder dan verwacht.

Perfecte service

Na mijn bestelling te hebben geplaatst kreeg ik binnen 2 dagen al mijn bestelde sandalen geleverd . Helaas was het niet geschikt voor mijn voeten en heb ik ze weer teruggestuurd ,wat ook heel makkelijk ging. Na twee dagen had ik mijn geld weer terug op mijn rekening staan. Dus ondanks dat de slippers niet pasten ben ik toch heel blij met de service van de gaborshop .

Echte topproducten

Je vindt hier alleen maar producten van topkwaliteit, schoenen zitten als gegoten.

keurige en snelle levering

Ik heb de schoenen besteld en 2 dagen later waren ze er al.

Fijne zaak met goede schoenen

Gabor schoenen zitten eigenlijk altijd goed, en met een mixture van leuk personeel is t helemaal top! Ga zo door

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, vrijdags besteld en zaterdag al in huis. Gabor schoenen zitten altijd goed, perfecte pasvorm met name voor losse steunzolen.

Ik wil geen andere meer

Alle schoenen van Gabor zitten zo zalig aan je voeten gegoten dat je er bij wijze van spreken mee naar bed kan. :)

Meest comfortabel merk van schoenen.

Voor mij zijn Gabor schoenen het comfortabelst van alle schoenen. Ik koop ze in elk seizoen en al vele jaren!

Prachtige schoenen, goede leest en prima service

Prima service en bestelling volgens verwachting geleverd. Keurig verpakt! En wat een prachtige schoenen, Ze zitten fantastisch zoals waarom het merk ook bekend staat. En door mijn neuropathie kan ik niet alle schoenen aan, maar deze zitten uitstekend en heb geen pijn! Eersteklas webshop aldus!

Geweldig!

Mooie en Goede kwaliteit schoenen!

Super! Toppie!

Snelle levering, heel blij met de mooie schoenen!

Goede communicatie en beschrijving van artikel

Super tevreden

Super tevreden! Snelle levering ook naar België. Geweldige service! Ook telefonisch super vriendelijk, meedenkend en ben goed geadviseerd.

Positief

Fijne breedte maten, goede schoenen. Heb alleen maar Gabor schoenen. Altijd goed!

Gabor is het voor mijn voeten!

Sinds een aantal jaren Gabor aan mijn voeten, mijn voeten willen niet meer anders!! Zit meteen goed, geen pijn! Dat maakt het leven goed!

Makkelijk besteld en snel geleverd

De website is makkelijk om te gebruiken en de levering is heel snel

Keurig op tijd top

Goede inf betreft bezorging

Topservice

Aanrader!! Snelle levering. Keurig op tijd. Goede info bij bestellen en retourneren!

Uitmuntend

Ik heb goede ervaring met Gabor. Levering keurig op tijd. Pakketje uitstekend en verzorgd ingepakt

Schoenen van gabor zitten altijd goed

prima en snelle levering

prima en snelle levering

Super snel en voldaan aan veteachting

Alles volgens verwachting

Hele fijne site. Schoenen zijn in het echt net als op de site. Heel erg fijn is dat

Optimal

I love you shop, because your shoes have always the perfect fitting for me!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch