Keuze is reuze en zitten altijd al gegoten!

Maakt niet uit welke schoenen, laarzen of pumps ik koop. Het past altijd en ik kan er meteen een marathon op lopen. Hoeven nooit ingelopen te worden. Is geweldige kwaliteit, ben er altijd super blij mee.

Prima site, retourneren prima, gekochte schoen was helaas te klein

Beste prijzige schoenen maar ik heb er veel plezier van.

Pasvorm (uitneembare zool) zitten/lopen comfortabel. Koop al jaren Gabor schoenen. Draag steunzolen en mijn linker voet is kleiner (door operatie) dan de rechter en nog zwakke enkels. Door de stevige pasvorm heb ik genoeg steun en kan ik goed lopen. Alleen jammer dat er weinig nette open schoenen (zomer) zijn voor steunzolen. Koop voornamelijk sneakers en enkelaarsje.. Gelukkig kan je die ook onder een jurk of pak dragen..

Super snelle levering top product

Mooi product veel maten en zeer snelle levering

Super goede service. sAvonds schoenen besteld en s’morgens al geleverd

Geweldig tevreden,kan niet beter

Geweldige service. S'anderendaags al bezorgd

Snel en goed

Op zoek naar land laarzen met een dikkere zool, 41 besteld, waren toch aardig ruim dus retour gemeld en 40.5 besteld Nieuwe opgehaald en 41 retour. Alles binnen 1 week, maar belangrijkste; prachtige leren laarzen met een mooie dikkere zool, heb ik nodig. Dus functioneel en mooi en zitten heerlijk. Blij mee

Goede hulp! Echt blij

Blij hoe ik geholpen ben! En blij met mijn schoenen!

Fijne winkel

3 keer een aankoop gedaan in een Gabor store service is prima dus kom zeker nog eens terug

Ben heel blij met deze sneaker en de kleuren staan bij heel veel kleding.

Zo snelllll

Zo snel thuis bezorgd

Snelle levering van een prachtige schoen

Helaas paste de laarsje niet p,de retourzending ging zeer goed ook de terug betaling snel geregeld, Dank daar voor.

Supermooie laars

Gabor schoenen altijd goede pasvorm en leuke modellen.

top sneaker en snel in huis!

Mooie sneaker in een prettige wijdte (K) die toch smal oogt en súper snel thuis geleverd!

Geweldige kwaliteit

Ik heb nu laarzen gekocht maar ik koop al jaren Gabor schoenen en laarzen. Geweldige kwaliteit en snelle levering.

Correct

Vlugge levering

Perfecte pasvorm, beste merk

Is het enige merk waar ik me comfortabel mee voel, altijd een uitneembaar voetbad, ideaal voor het dragen van steunzolen. Goede kwaliteit en pasvorm.

Geef mij maar Gabor

Ja geef mij maar Gabor. Het schoenenmerk dat ik elk seizoen weer kies. Waarom ik ze hier koop. Goede service, snelle service en super mooie schoenen die elk seizoen weer prima zittenaan mijn voeten.

mooie schoenen ontvangen compliment

Schoenen besteld en ontvangen, erg mooi

Gabor-sneakers geeft voor mij de zekerheid van makkelijk lopen!!

Mijn looppatroon is veranderd en vaak pijnlijk. Ik heb leuke/mooie en fijne schoenen altijd belangrijk gevonden. Nu ben ik zeer beperkt in mijn keuze en die keuze heet Gabor: sterk, mooi, zit fijn.

Grandioos!

Ik vind de rollingsoft schoenen heerlijk lopen. In de vakantie bij toeval gekocht. Toen ik aan een nieuw paar toe was ,en mijn plaatselijke schoenwinkel geen maat 43 verkocht, de onlinewinkel ontdekt van Gabor. Wat een uitkomst! Besteld en de andere dag al in huis. Dus vanaf die tijd niet meer tobben en online bestellen!

Super snel

Hele snelle levering. Ik had mijn bestelling s avonds redelijk laat gedaan en de volgende dag al ontvangen.

Zoals altijd weer prima pasvorm, afwerking en uitstraling

Levering binnen 24 uur

Hele fijne schoenen iedereen aan te raden.

Zitten heel lekker en gelukkig een grote maat 43 alleen in de winkels haast niet te vinden om te passen , dat vind ik wel eens lastig. Wil niet altijd maar bestellen via internet.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch