Geweldig pasvorm en super gemakkelijk

Ik wil niets anders meer van sneakers alleen gabor. Nooit pijn aan mijn voeten ,zit super goed en nog mooi van model

Duidelijke site en snelle levering

In de webshop volop keuze in mijn maat. Dit lukt me niet in een ‘stenen’ winkel, ik heb een kleine maat en er zijn weinig winkels die die maat inkopen. In de webshop voor mij makkelijk zoeken op soort schoen en maat dan gaat bestellen makkelijk en snel. De levering was snel. Fijne schoenen.

Snelle en betrouwbare service!

Betrouwbaar, snel, zorgvuldig verpakt en goede service.

snelle bezorging

Ben blij met mijn aankoop, schoenen lopen lekker.

Fantastisch !

Ik wil echt niets anders meer en mijn voetjes zijn me heel dankbaar hoor ! Het begon bij 1 paar sneakers en nu heb ik op korte tijd al 8 paar besteld. Gedaan met pijne voeten, zalig gevoel vanaf dag 1 zowel voor sneakers, pumps en sandalen. Gewoon bestellen !

Vlotte service.

Gabor voor comfortabele schoenen. Bij retouren een vlotte afhandeling.

Snel geleverd , top pasvorm. Jammer genoeg niet spier wit

All’s prima maar ik had ze witter verwacht

prima service

Product snel geleverd , moest helaas retour ook nu weer betaling meteen terug gestort . Heel goed.

Bestelling binnen 2 dagen geleverd.

uitstekend!

Ik werd in de Gabor winkel in Alkmaar bijzonder goed geholpen. De schoen was niet voorradig in mijn voorkeurskleur. 2 dagen later stond de juiste kleur op het afleverpunt. Een heerlijke schoen en alles prima geregeld.

Zeer prettige afhandeling

Zeer goede ervaring met klantenservice. Prettig geholpen. Na een klacht over mijn pas aangeschafte schoenen. Verder altijd tevreden over de schoenen die ik koop via de site. Snelle afhandeling en indien nodig makkelijk terug te sturen .

Ik heb schoenen gekocht. Mijn maat en kleur was er niet. De verkoopster heeft heel erg haar best gedaan om het toch te bestellen, en binnen 3 dagen had ik de schoenen die ik wilde.

Goe.d verpakt en snel geleverd

Ik heb al vaak schoenen/sandalen,/,laarzen gekocht bij Gabor. De omschrijving op de site is helder. De producten zijn goed verpakt en snel geleverd. De kwaliteit en pasvorm zijn uitstekend.

Helemaal goed

Makkelijk bestellen en verwachting worden waargemaakt

Ik koop alleen maar Gabor schoenen. Uitstekend aanbod.

Online

Met klittenband was beter geweest. Toch blij mee

Heel fijne schoenen!

Sneakers met Rollingsoft technologie lopen heerlijk en zien er leuk uit!

Schoenen gezien, besteld en meteen bij ontvangst aangetrokken, het oud papier kwam na 5 minuten en de doos zat erbij. Meteen goed. Veni vidi vici

Niet op kleine letters gelet, retour voor eigen rekening

Goede levering maar retour op eigen kosten vind ik niet ok . Ben ik ook niet gewend van gabor.nl. Via de officiële site wordt retour wel door gabor verrekent

Goede levering, perfecte pasvorm

Snelle en goede levering. Ik kon ook kiezen waar ik het wilde laten bezorgen, erg fijn! En ze zitten fantastisch! Heel blij mee.

goede service, snel geleverd!

Goede service met een snelle levering.

Korte zin: prima

Voor het eerst besteld, duidelijke web side en snelle levering. Zeer tevreden

Service keuze en klantvriendelijk

Service keuze en klantvriendelijk

Snel, netjes, zoals het hoort.

Netjes op de hoogte gehouden over het verzenden. Terugsturen was geen probleem.

Uitstekende service!

Fijne ervaring. Levering was snel en goed verpakt. De sandalen die ik heb besteld zitten als gegoten. Net zoals alle schoenen van Gabor, ik wil niet anders meer. Fijne bijkomstigheid was dat ik de schoenen met een leuke korting heb weten te bemachtigen.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch