Super snelle service

Snelle service en Gabor is mijn lievelingsmerk!

Heel fijn winkelen op deze manier

Fijne sneakers gekocht,de kleur was goed weergegeven op de site.Op de foto’s kon ik het model van alle kanten duidelijk bekijken.Ze lopen heerlijk,erg blij mee.

s Avonds op dag 1 besteld, 's morgens op dag 3 geleverd! Perfect!

Supersnel geleverd, prima verpakt en inhoud uitstekend!

Snelle levering, goede kwaliteit schoenen. Verpakking netjes zonder veel extra verpakkingsmateriaal.

Perfect. Zitten altijd goed. Supersnel geleverd.

Ik shop graag op deze schoenen, omdat het de enige zijn die mij heerlijk zitten. Als ik ze leuk vind en bestel weet ik van tevoren dat ik er zo op kan weglopen. Een top merk, die bovendien altijd snel worden geleverd.

snel geholpen en een retour werd snel terug betaald

snel geholpen en een retour werd snel terug betaald

Gabor is al jaren mijn favoriete merk !!

Nooit geen pijnlijke voeten meer , en je kunt met gemak grote maten hebben ! Bedankt Gabor !!

Toffe en goede schoenen

Mooie website snelle levering en kwalitatieve

Zo besteld, zo ontvangen! Super service en zalige schoenen. Fantastische pasvorm.

Super heerlijke teenslippers. Licht en zacht. 25 jaar geleden mijn 1e paar gekocht. Ik wil geen andere meer dan Gabor. Snelle levering en een prima website.

Snelle en stipte levering

Levering: snel en stipt. Mooie kwaliteit.

Perfectie

Al jaren blij met Gabor. De halve maten zijn een uitkomst voor mij.

Helemaal goed

De schoenen zijn , zoals altijd helemaal geweldig en de pasvorm meer dan goed!!

Snelle en correcte levering

Ik kan alleen nog maar op schoenen van Gabor lopen en ben hier heel tevreden over. Ook leveren ze volgens afspraak, meestal binnen 1 of 2 dagen. Dus hier een heel tevreden klant

Goed pasvorm

Goede kwalteit, prima pasvorm

Tot nu toe goed!

Tot aan mijn laatste aankoop was ik heel tevreden , echter met mijn laatste aankoop heb ik pech. De eerste keer dat ik ze aanhad liet de hak los. De doos om te versturen had ik al weg gedaan, ik woon niet in Amsterdam en ben ook niet in de gelegenheid om daar naartoe te rijden om het te laten zien . Ik woon in een dorp waar geen hakkenbar is dus is mijn vraag hoe dit nu op te lossen!!!!! Mvg Marjon de Gruijter

Goede adviezen

De schoenen die ik eigenlijk wilde kopen waren er niet in mijn maat, maar de verkoopster kwam met een mooi alternatief uit het magazijn. De schoen paste uitstekend en ik ben er ontzettend blij mee.

Zeer goed van kwaliteit en gemakkelijk zitten aan de voet .

Ik draag niet liever dan de sneakers en sandalen van Gabor . Ik heb reeds verschillende paren in mijn bezit .

Prachtige schoenen snelle levering.

Goede site , prima omschrijving over alle schoenen. Goede pasvorm, snelle levering.

prima service en goed communicatie

prima en voor herhaling vatbaar

helemaal top!

Ik kwam voor schoenen (sandalen) waarvan de maat niet op voorraad was in de winken. Ik mocht de sandalen van de verkoopster passen in de goede maat,ze had ze aan. Zo wist ik dat ik de goede maat zou kopen. Daarna werden de sandalen vanuit Enschede besteld en de volgende dag al thuis bezorgd, heel fijn!

Super goed!

Mijn ervaring Super goede pasvorm Je kan er de hele dag op lopen Zelfs met blote voeten

snel en correct geleverd

sandalen waren niet meer beschikbaar in de winkel, wel op jullie webshop. vlot besteld en ontvangen

Ruime keuze en snel in huis

Heel ruime keuze met duidelijke info rond de schoen en ook rond de maat. Heel gemakkelijk te bestellen en heel snel thuis geleverd. Correcte prijs.

Prachtige schoenen en ze lopen heerlijk.

Goede beschrijving van de schoenen, mooie foto's, levering was snel en de schoenen lopen heerlijk.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch